Rapid de numerar este atât de usor pentru a obtine

Nu multi oameni ca sa intre în capcana datoriei ca acest ciclu poate fi greu sa iasa de. Deci, ce sunt unele alternative la rapid de numerar obtinerea?

Chiar ai nevoie de acest element nou?

Un lucru bun sa faci este sa te întreb - ai nevoie de acel element nou într-adevar sunteti de împrumut bani pentru? O multime de timp vom cumpara din impuls, si aceasta este o cumpara emotional, atât de des daca ne permite sa treaca ceva timp, vom constata ca nu am nevoie de acest element, dupa toate si< nu era mai bine sa-l.

Ati facut un buget?

Daca sunteti in cautarea la bani împrumut sau a obtine un avans în numerar, sansele sunt esti asupra cheltuielilor - poate ca încearca sa tina pasul cu vecinii?

A nu ajunge în dificultati financiare ar trebui sa lucreze ce bugetul dvs. este. Acest lucru este foarte usor de facut. Tot ce ai nevoie este de doua coloane. O coloana care indica nevoile dvs. - care este inchiriat, sau rambursari ipotecare, benzina, alimente, etc Coloana alte spectacole tau vrea - bani pentru a iesi, de bani pentru a cumpara bunuri, de bani pentru a cheltui pe articole de lux cum ar fi haine nume de brand.

Apoi, puteti vedea clar cât de mult sunteti cheltuieli si cât de mult ai nevoie sau doresc sa privind obiectele de pe lista de dorinta dumneavoastra.

Esti bun la economisire?

Puteti economisi bani? Daca nu puteti sa învatati cum sa. Salvati un procent din banii pe care le faceti si sa investeasca banii în active.

Aceasta este lucruri pe care aprecia în valoare. De obicei, de proprietate sau actiuni sunt active destul de buna. O masina noua cu siguranta nu este un avantaj si va devaloriza în valoare.

Adresati-va prietenii si familia dvs.

Adresati-va prietenii si familia pentru un credit de mici dimensiuni. Organiza un sistem de rambursare regulat si asigurati-va ca le plateasca înapoi. De obicei, ei vor încerca si sa va ajute cât mai mult, deoarece acestea pot.

Utilizati o Cash Advance ca ultima

Cash Advance creditele au în mod normal, cele mai mari rate ale dobânzii a tuturor tipurilor de produse financiare. Deci, tu chiar nu doriti sa obtineti în capcana datoriilor cu ei daca trebuie.

Uita-te la o multime de alte optiuni de vânzare, precum elementele dvs. de lucru sau de un al doilea job înainte de a pleca pentru Cash Advance. Amintiti-va pentru a salva niste bani într-un cont mare banca dobânzii, astfel încât sa aveti mereu o suma de bani pentru situatii de urgenta, daca necesar.

No comments:

Post a Comment