Trading Optiunea - Spread Calendar & Time Decay

Când comercianti vorbi de punerea pe raspândeste calendaristic, ele în mod normal consultati cumpararea si alte optiuni luna si de vânzare cu optiunea de luna mai. În timp ce eu nu poate sustine acest lucru, nu mai este pentru toate optiunile.

I sînt mergi la a fi generale în acest articol, pentru ca modificarea preturilor si nu vreau sa provoace confuzie.

Caci din optiunile de bani, poate doriti sa ia în considerare faci contrariul. Vand luna strânsa si sa vânda în luna mai. Aceasta se da
Pentru la optiunile bani, tartinabile regulate calendaristic sunt modul a merge. Pentru preturi greva care sunt departe afarã de banii, raspândirea calendaristic inversa este mai buna. Unul dintre motive este avantajul Theta. O alta este pretul pe zi.

Deci, tine ochii deschisi pentru activitatea din optiunile de bani si a verifica pretul lor pe zi si teta si comparati-le cu diferite luni. Daca sunteti în cautarea la diferite luni, asigurati-va ca în luna sunteti de gândire de cumparare, este de aceeasi cantitate de preturi greva departe sau de mai mult de la baza, ca cel pe care il vinde. Adica, daca vei cumpara o optiune care este de 5 greve departe de subiacente, cel pe care il vinde ar trebui sa fie de cel putin 5 greva preturile de departe de baza. Acest lucru este atât daca exista o mutare mare, ambele optiuni vor fi în bani la aproximativ în acelasi timp.

No comments:

Post a Comment