Your Anii de aur cu familia

Nu exista un punct în viata atunci când te uiti înapoi la realizarile tale. Daca simtiti multumiti cu ce ati realizat pâna în prezent, va ajunge la concentra mai mult pe ceea ce este ca exact vrei sa faci cu restul vietii tale - pe care nu ai timp, atunci când erau tinere si ocupat Raising Copii si bani.

Sunt, probabil, gândire de a lua un hobby uitat, sau du-te acasa calatoresc în motor, sau a lua un bronza pe o plaja minunata, unde soarele straluceste tot anul.

Studiile arata ca mai mult
Cu toate acestea, exista înca unele care aleg sa ramana in tara si petrec de pensionare acestora cu familiile lor în Statele Unite.

Indiferent daca alegeti sa stati în tara sau în afara de aceasta, aici sunt câteva sfaturi despre cum va puteti bucura de pensie si pentru anii liber împreuna cu familia ta:

>> Settle finantelor prima ta.

Aceasta este cea mai mare îngrijorarea ca pensionarii au. Este regretabil faptul ca nu toata lumea se gandeste la acest aspect al "crescut" în timp ce ei sunt tineri si sanatosi.

Astfel, atunci când se apropie de limita de vârsta, ele tind sa fie un pic reticenti în privinta finantelor, deoarece nu au avut timp suficient sa se pregateasca.

Este mai bine daca porniti de planificare pentru pensionarea bine si nu-i mai apropiata data posibila. Preparatele care ai mai multe, cu atât mai mult posibil tu vei ajunge la tine se bucura atunci când vine de pensionare.

Luati urmatorul scenariu ca un exemplu: Daca economisi 100 dolari lunar, in 5 ani, veti câstiga de aproximativ 6800 dolari. În 20 de ani, aceasta ar putea creste pâna la aproximativ 41.000 dolari.

Exista unele alti factori si rata de procente a reveni la vedere, dar acest lucru este practic cum merge treaba.

Exemplul de mai sus arata doar ca, daca te pregatesti timpuriu, cu atât mai mult veti câstiga prin investirea într-un plan de pensii de sunet.

>> Se prepara devreme.

Nu lasati anxietate retragere strecoare pâna la tine prin pregatirea mai devreme. Odata ce ai ajuns grijile financiare din fel, atunci se poate proceda la pasul urmator - care se bucura de ani de pensie, cu familia ta.

No comments:

Post a Comment