Cum procesul de lichidare Lucrarilor

Procesul de lichidare poate varia functie de tipul de procedura lichidare ca societatea este întreprindere. Daca o compania este lichidare voluntar, apoi atunci it va întreprinde fie o Membri Voluntariat lichidare (MVL) sau un Creditorii Voluntariat lichidare (CVL). Daca o companie este dat un ordin de lichidare de catre o instanta, atunci este lichidat obligatoriu.

Un Membrii Lichidarea voluntara va fi format din directorii companiei decid sa lichideze societatea, cu aprobarea actionarilor.
Daca o societate este insolvabil, atunci acesta poate introduce un Creditorii Lichidarea voluntara (CVL),. Acest proces adesea dureaza mai si include implicare mai din creditori. Un lichidatorul va investigheze temeinic companie, valoarea si vinde activele si asigura ca creditorii sunt platite. întâlniri periodice cu creditorii sunt detinute în timpul procedura.

Procesul de lichidare obligatorie implica o petitii creditor pentru instantei. directorii Compania poate petitia asemenea pentru o ordine lichidare, dar acest lucru poate fi realizat numai de un grup de directorilor si nu un singur unul. Compania va primi un ordin lichidare în instanta si procesul de lichidare vor fi aduse capat. Acest tip de lichidare poate fi stresanta, dar poate fi o usurare pentru cei care doresc sa se deplaseze pe din partea companiei.

În vederea pentru procesul lichidare a rula lin, lichidator companiei trebuie calificat. Daca o companie simte ca procesul nu a fost tratate corect sau ca practician in insolventa desemnat nu a fost calificat, acestea pot depune o plângere.

No comments:

Post a Comment