Salvarea Money Pentru Viata

ori Hard apel pentru masurile greu. O multime de ne în acest climatice sunt lupta si aici Vorbesc pentru tine azi despre salvarea bani. Punerea bani deoparte pentru o multime de oameni este un lux. Nu trebuie sa gândim place ca, la toate. Punerea bani într-un cont de economii este o miscare inteligenta.

Speram aveti deja un plan buget bun în loc. Daca nu au bani economisire privind planul apoi atunci it modifice acum. Tu trebuie spunând ca unul din cheltuielile dvs. pe lista dvs. este tine pl
Gânditi despre toate motivele trebuie sa fiti economisire bani ... Craciun, aniversari, chiar lucruri ca un abonamentului anual la plateasca pentru asemãnãtor mandatului masina fitness si daca ceva este gresit cu masina, unde ar vin banii sa plateasca pentru reparatii? Dorind o vacanta? Cum ai de gând sa platiti pentru asta? Luati un credit? Esti serios? Nu poate afford it, apoi nu împlinesti. vorbesc dure dar a functionat pentru mine. Am pus bani departe fiecare doua saptamâni pentru un an si fost capabil sa avea o vacanta mare departe pentru câteva saptamâni si era toate platita din economii contul meu.

Platitor te nu trebuie o data fiecare lucru payday alte. Platiti tine mai întâi. Face it un prioritate si daca este nevoie, deschideti un cont separat dvs. Bancare principala sau face un cont comun cu un membru familie care nu va lasa sa dip doar în contul oricând doriti asta.

Nu aveti lucruri tot fulger acasa ca toata lumea altcineva are? Prea rau, lucrurile materiale poate veni si merge. Aveti ceva tangibile. Sunteti face bani pentru tine, castiguri interes degraba decât plata dobânzii. Veti fi better off pe termen lung. Fa-te un obiectiv. Pune un suma totala in capul tau si scopul pentru aceasta suma. Odata ajungi acolo, mutati stâlpii portii suplimentare înapoi. Nu prea departe care credeti ca niciodata nu vei ajunge acolo desi! Doar mentine pâna la economisire si încet-l creasca si sa fie mândri de ceea ce ai realizat si cautati sa dubleze suma, triplu fata de suma. Posibilitatile sunt infinite.

No comments:

Post a Comment