Arm Yourself pentru refinantare

împrumuturi Refinantarea nu trebuie luat usor. Dupa toate, daca nu sunteti atent, ele pot sfârsesc ca pasive, mai degraba decât ajutându-va. Înainte sa luati un pas hotarâtor si de a obtine un împrumut de refinantare, cunosc diferite strategii de refinantare implicate. Aici de a va da o idee ce.

Esti calificat sa ia un împrumut de refinantare?

Oameni diferiti obtine refinantare împrumuturi pentru motive diferite. General vorbind, un împrumut refinantare este proiectat sa reduca plati lunar
Înainte pui pe tine palaria dvs. si capul off la creditor dvs. sa refinance împrumuturi dvs., ar trebui evalua eligibilitatea dvs. personale catre refinance. Întrebati-va întrebari de baza cum ar fi:

o Cum lung îmi planul sa stati în casa mea?

o Cum de multi ani sunt lasate pe împrumut curent?

O Nu am destule resurse pentru a acoperi cheltuielile care vin cu refinantarea creditelor ipotecare?

Raspunde la aceste întrebari cât mai bine ca tine poate. Nu trisa! Aceste întrebari nu vor determina doar calificarilor personal pentru un credit de refinantare, ci va ajuta, de asemenea decide tip de ipoteca esti mai bine cu. Functie de necesitatile dumneavoastra, puteti alege din termenii diferite si ratelor dobânzilor oferite catre un creditor.

Ca daca o evaluare personala nu este rau suficient, sa fie pregatiti pentru o alta evaluare - de data aceasta de catre creditor. Bazat pe venitul dumneavoastra, valoarea proprietatii, informatii ipotecare existente, si alte date pertinente, creditorul va confirma eligibilitatea dumneavoastra pentru un împrumut refinantare. Sunete de groaza? Nu griji. Atâta timp cât ai toate dvs. finantelor în ordine, obtinerea unui împrumut de refinantare ar trebui sa fie floare la ureche.

Ce trebuie sa facem sa obtineti un credit de refinantare?

Daca toate merg bine cu evaluarea dvs., puteti incepe procesul de refinantare. Credite ipotecare poate fi refinantate de catre creditor original. Totusi, este cea mai buna idee de a contacta alte companii si compara ratele. Daca descoperiti oferte mai bune de la alte creditori, prin toate mijloacele, comutator.

Odata ce ati ales o creditor, sa fie pregatit sa faca fata cheltuielilor suplimentare. Alte cheltuieli care a venit cu un credit de refinantare putea cuprinde onorariile de închidere, taxa de înscriere, asigurare titlu si taxele cautare titlu, costurile de evaluare, punctele reducere, de împrumut taxa de origine, sanctiuni plata în avans si taxele legale de servicii. Costul de refinantare a creditelor ipotecare variaza de la un caz la altul. În unele cazuri, o evaluare noi nu vor fi necesare. Alte taxe pot fi negociate sau renuntari, pus, astfel încât puterea de persuasiune a lucra.

În jur de achizitie de refinantare taxele

Daca doriti sa refinance dvs. de împrumut, fara cheltuieli prea mult pe "cheltuieli suplimentare de", puteti contacta creditorii care ofera "nu-cost" de refinantare. Adresati-va în jurul pentru creditorii care nu au nevoie de platile pâna-fata, cum ar fi taxele si comisioanele de închidere de aplicare. În timp ce unii creditori stick la promisiunea de "fara nici un cost-" refinantare, altele nu.

Daca aveti timp, încercati vizitând toate perspectivele. Fii pregatit cu o lista de întrebari sa solicite creditor. Comparati ofera si alte informatii importante adunate, si sa înceapa reducerea jos lista dumneavoastra. Fereste-te de taxe ascunse si alte taxe percepute inutile de catre creditor.

Daca doriti sa accelereze procesul de aplicare a refinantarii, lucru cu creditorii care utilizeaza de subscriere automate. de subscriere automat reduce cantitatea de timp necesara pentru a produce o aprobare de împrumut. De asemenea, reduce taxa initiala de refinantare. Creditorii folosind subscriere automatizate nu necesita evaluare de proprietate, prin urmare, eliminând aceasta cheltuiala.

Atâta timp cât tu a veni pregatite si stiu tot ce trebuie sa stii despre credite de refinantare, sunteti în forma buna. Noroc pentru creditor, care încearca sa-ti cruce.

No comments:

Post a Comment