Datorii Cinci Declansarile pentru femei

Media americana este de peste 7100 dolari datorii (care nu includ o ipoteca) si trei din cinci familiile nu îsi poate permite sa dea roade carduri de credit în fiecare luna.

Totusi, asa cum o cultura tinem cheltuielile, pe haine, masini de lux, mese gourmet, electronica, CD-uri, îl nume si unele ar argumenta siguranta a cheltuielilor este o parte integranta a fi american (chiar presedintele Bush a cerut americanilor de a pastra cheltuielile ca datoria noastra patriotice dupa atacurile 11 09).<

Dar, pentru 17 milioane de americani care pur si simplu nu le poate controla cât de mult acestia îsi fac cumparaturile (care este mai mult decât unul din 20 de noi), acest cheltuieli transforma rapid de la o distractie într-o problema. Si este o problema care afecteaza, coplesitor, femei. Aproximativ 90 la suta din shopaholics sunt feminine.

Este o problema de puternic, deoarece, în cazul femeilor, cumparaturi nu este doar despre obtinerea de o noua pereche de blugi. Este o experienta emotionala, legat sentimentele de placere, putere, vinovatie si dreptul, care poate conduce un altfel "împreuna" femeia în datorii si chiar falimentul.

Sunt urmatoarele sase de comuna mai declanseaza, care poate va va in spirala descendenta financiar. Fiind constient de ele si daca ele sunt intampla cu tine (sa fiu sincer),! Este Primul pas pentru recâstigarea, sau pastrarea, securitatea financiara.

1. "Am merita". Utilizarea de cumparaturi ca recompensa

Esti de lucru greu, cheltuielile zi lunga în birou sau grija de copii, si meriti ceva dragut. Dar în timp ce o pereche noua de cercei aici si nu va sparge banca, in curand gasi te doresc mai multe elemente extravagante, de a recompensa munca grea.

În loc de pozitia la mall sa te faci sa se simta bine dupa o zi grea, rasplata-va cu un lucru, care nu costa mult la toate: la plimbare afara, o baie de balon lung, auditii muzicale sau citirea acea carte ai fost sensul de a ajunge la.

2. Depresie, tristete sau Singuratatea "Acesti pantofi noi va face sa ma simt mai bine".

Daca sunteti multumit cu viata ta-ta de lucru, relatia ta, familia ta sau ai avut doar o lupta cu cel mai bun prieten, este posibil sa fi condus la magazin.

Cumpararea ceva nou face sa te simti bine, dar placerea este trecator asa ca trebuie sa cumpere tot mai mult doar pentru a simti normal. Si sunteti în masura sa justifice cheltuielile dvs., deoarece, dupa toate, meriti sa te simti bine, nu?

Acest ciclu este similar cu cel al chef mânca sau de jocuri de noroc, este o mare scurta care ia gandul de la problema de baza reala.

Unii experti sunt atât de convins ca cumparaturi compulsiv este un tip de boli psihice ca acestea sunt experimentat cu antidepresive pentru tratarea obsesie. Un studiu Stanford, condus de psihiatrul Lorrin Coran, a constatat ca din 24 cumparatori compulsiva, 60 la suta au fost ajutati de a lua un antidepresiv. Spus Coran, "Aceasta însemna ca nu porniti canal comercial mai ... Aceasta însemna ca puteau merg la mall si nu cumpara lucruri pe care nu aveau nevoie. A fost o usurare extraordinar ".

Dar mai degraba decat popping un medicament, care poate schimb o dependenta pentru alta, se pare ca solutia reala este sa abordeze motivele pentru care esti trist, singuratic, deprimat etc în locul întâi.

3. Frica de a pierde o afacere Mare: "Aceasta fusta a fost 750 dolari ... Acum este doar 350 dolari? "

Iti cumpara lucruri doar pentru ca sunt de vânzare, sau simt un îndemn coplesitoare pentru a merge la magazin preferat doar în cazul ati putea pierde o afacere buna? Daca da, chilipiruri sunt un trigger cheltuieli majore pentru tine. Daca te duci peste bugetul dvs. sa cumpere ceva ce nu aveti nevoie doar din cauza o reducere, nu esti chiar economisi bani.

Este minunat pentru a profita de speciale privind elementele utile care aveti nevoie si cele de lux ocazionale ati fost în piata pentru oricum. Dar chiar daca aceste pantofi de designer pe care tocmai ati observat ", folosit la costul 650 dolari sunt jumatate libera" sunteti de cheltuieli înca 325 dolari!

4. Recreere: "Daca nu am merge la cumparaturi, eu nu stiu ce as face".

Shopping este o activitate sociala si una ca multe femei (si cresterii numarului de oameni) beneficiaza. Dar, daca ati gasit bani de buzunar te pur si simplu pentru o lipsa de ceva mai bun de facut, este timpul pentru a gasi o distractie nou. Incearca ceva distanta de centru comercial, ca tinând de dans lectii, prieteni si distractie la domiciliu sau initierea un hobby în aer liber cum ar fi ciclism sau drumetii.

5. Utilizarea cardurilor de credit la Live Dincolo Mijloace dvs.: "Voi plati Off mai târziu".

Mai degraba decât de a veni cu un buget lunar, multe femei, mai ales cele din anii '20 lor care am ajuns doar lor loc de munca prima real (si salarii reale), petrece fara discriminare si de a folosi carduri de credit de a face capete întâlni la sfârsitul lunii.

Acest lucru este usor rationalizat atunci când stim ca "desi exista un echilibru mare pe cardurile de credit, am putea chiar a face platile minime lunare."

Acest lucru se va prinde cu voi repede, desi, si în curând veti avea un sold creditor se profileaza care poate dura 10 de ani mai mult, pentru a achita. Fiind constienti de cheltuielile dvs. personale declanseaza, si a le evita, este una dintre cele mai bune moduri de a prelua controlul asupra cheltuielilor dvs.. Este demn de amintit acest lucru principale: daca nu îl petrec acum, nu aveti de a plati pentru asta mai târziu!

----------------------

Surse

Cititor's Digest martie 2005

Bani MSN: tu putere a fi un Shopaholic

iVillage: 5 comune Datoria Declansarile

Bani CNN: Esti Shopaholic?

No comments:

Post a Comment