Profesionisti în contabilitate: Sunt necesare?

Are afacerea dvs. are nevoie de un contabil din afara?

Totul depinde. Daca aveti nevoie de o auditate sau revizuite situatia financiara, atunci, da, ai nevoie de un CPA. În orice caz, aceasta Este întotdeauna o idee buna de a mentine o relatie cu un contabil indiferent cât de mici afaceri. Fie contabilul este un CPA este de pâna la tine. Adevarata întrebare este: În ce masura aveti nevoie afara serviciilor de contabilitate? De asemenea, ca depinde de tine si de natura afacerii dumneavoastra.
<

Am înceapa întotdeauna cu îndemnul: se opreste Buck cu tine! Nu va puteti permite sa va disocieze de a întelege sensul declaratiile dumneavoastra financiare. Daca numai se bazeaza pe personalul contabil sau contabil complet de date financiare exacte, atunci tu esti asking pentru necazuri. Daca vi se întâmpla sa detina sau sa administreze o afacere, atunci ai o responsabilitatea de a învata cum sa vorbeasca limba de afaceri. Limba de afaceri este de cunostinte de contabilitate.

Cum ati devenit implicat în procesul de contabil va fi determinata de termene, ta mentala de pre-dispozitie, dorinta de control, fluxul de numerar, etc Un scenariu, daca puteti sa-l permite, este de a angaja un personal contabil intern sa întocmeasca situatii financiare pe o baza lunara si au un contabil extern a verifica pe ei de peste. Un alt scenariu comuna este de a pregati o parte din tine compilare, cum ar fi pregatirea unui jurnal de vânzare si un jurnal platilor în numerar, si apoi angaja un contabil din afara pentru a pregati o reconciliere banca si situatiile financiare pentru tine. Unele nu acest lucru o data pe luna, altele trimestriale. Unii proprietari de afaceri nu s-au carti pe tot parcursul anului si sa le transmita contabil la sfârsitul anului, pentru a verifica soldurile si de a face intrarea de amortizare pentru scopuri fiscale.

Exista numeroase moduri de a lucra cu un contabil. Indiferent, tu ar trebui sa invete suficient despre contabilitate pentru a putea comunica inteligent cu contabilul. Din moment ce sunt strâns implicati în afacerea dvs. va poate recunoaste semnalele de pericol, care nu chiar si contabil va vedea.

Selectarea unui contabil

Bazându-se pe paginile galbene pentru a gasi un contabil poate fi riscant. Cel mai bun mod de a gasi orice profesionist este printr-o recomandare. Cu toate acestea, aveti nevoie pentru a interviu contabili prospectiv înainte de a semna pe. Una dintre prioritatile prima este de a afla ce nivel experienta lor este. Afacerea dumneavoastra poate avea de contabilitate foarte specifice si aspecte fiscale care necesita o anumita suma de expertiza. Poate aveti o preocupare de fabricatie. Ce contabil stiu despre materiale prime, la locul de munca în proces, si produse finite de contabilitate de inventar? Contabil nu stiu cum sa înfiinteze locuri de munca de calcul si sarcinile aeriene? Cereti referinte de la alte întreprinderi cum ar fi natura.

Pastrati în minte, ca puteti merge la o societate stabilita cu o buna reputatie, dar, cu care ai de gând sa aiba o relatie? Contul dvs. este destul de mare pentru a justifica o relatie cu un partener? Ai nevoie sa se simta încrezatori cu persoana desemnata la contul dumneavoastra. Poate ca o firma mica, cu patru sau cinci contabili care sunt veterani toate condimentate s-ar putea sa functioneze mai bine.

Veti dori, de asemenea, pe cineva cu care puteti refera. Capacitatea de a comunica este un factor crucial. contabil dvs. poate fi punct de vedere tehnic competenti, dar pot sa întelegeti ce el sau ea va spune? Are el sau ea asculta atunci când puneti întrebari? Nu-ti fie frica de a cere pentru altcineva, daca aveti dificultati de comunicare.

Un alt criteriu important este "accesibilitate". Contabil este prea ocupat sa vorbesc cu tine? Puteti obtine la întrebarile dumneavoastra raspuns într-o perioada rezonabila de timp? Te simti important pentru el sau ea? Situatii pot aparea atunci când aveti nevoie de informatii imediat pentru a face o afacere importanta sau a unei decizii fiscale, contabilul va raspunde rapid?

Ultima, dar nu mai putin, sunt practici contabil de facturare. practicile de facturare variaza de la firma la firma. Unele firme sunt firmele foarte agresive si a pune presiuni enorme cu personalul si partenerii de la factura fiecare minut pot. Unele firme necesita un proces de reexaminare orice lucrare înainte de a merge afara. Acest lucru înseamna ca fiecare persoana care îndeplineste o munca pe contul dvs., printre care persoana care a pune stampila pe plicul, facturile tu pentru el.

Aflati în avans, ceea ce întâmpla daca apela ferma de a pune o întrebare simpla, care dureaza mai putin de cinci minute pentru raspuns. Esti taxat pentru cinci minute sunteti facturat în trepte de câte cincisprezece minute chiar daca numai pentru cinci vorbit? Unele firme justifica aceasta majorare de facturare explicând ca va sunt platiti pentru expertiza contabil de care poate fi luat ani pentru a dobândi, prin urmare, spun ei, merita.

Unii practicieni contabile percepe o rata fixa pentru serviciile prestate sau o combinatie de servicii de plata si a taxelor pe ora. De exemplu, un contabil-ar putea percepe 200 de dolari pe luna pentru a pregati o situatie financiar lunar taxa de 100 dolari, dar o ora pentru proiecte speciale. În abonament, clientul poate apela de a pune întrebari care ultimele minute mai putin pentru cincisprezece sau fara costuri suplimentare. In acest fel, clientul nu este reticent despre asteptare. Notiuni de baza a raspuns întrebarea dvs. poate preveni ca micile probleme din ce în ce mai târziu probleme mai mari mai scumpe.

Foarte adesea proiectele dura mai mult pentru a finaliza decât se anticipase. Complicatiile apar si practician ar trebui sa fie platit pentru munca lui sau ei. Întotdeauna insiste asupra faptului ca, daca exista vor fi taxe suplimentare peste ceea ce sa convenit, ca devine contabil aprobare prima ta. Fi sigur de a clarifica aceste proceduri inainte de a incepe un contabil intr-o scrisoare de angajament ". Acesta este un document care vraji responsabilitatile ambelor parti si modul în care relatia este mergi la locul de munca.

Amintiti-va, nu exista absolut nici un motiv pentru a fi intimidat de contabilul. La urma urmei, sunt platiti pentru servicii, si iti promit, contabil vrea afacerii dumneavoastra.

No comments:

Post a Comment