Granturi individuale de urgenta în numerar - drumul spre un viitor mai buna

Este în natura umana sa vrea sa gasiti modalitati de a fi pe partea de sus a lumii. Cu totii au avut vise de a deveni bogat si faimos, sau cel putin, suficient de puternice pentru a influenta altora în actiune, indiferent daca sunt sau nu avem o multime de bani sau de popularitate. Toate acestea, suntem asemenea constienti ca viata nu este corecta si fiecare dintre noi este tratata un set diferit de carte decât celalalt. Unele pot fi nascut în visele lor, în timp ce altii trebuie sa se lupte si <într-adevar muncesc din greu pentru a atinge obiectivele acestora.

Cu toate acestea, exista un lucru care este comun pentru noi toti, dezastre naturale. De exemplu, uraganul Katrina a venit si a maturat totul în vedere, indiferent daca au fost mare, conacele puternic sau case obisnuite, simplu. Fiecare data am experienta mânia naturii, este de asteptat ca vom pierde proprietate, si din pacate, chiar viata. Unul pernei ca am putea cadea pe, acorda individ în numerar de urgenta.

Dupa trauma care este simtit în cazuri de catastrofe naturale, exista un lucru alte care va face lucrurile mai rau - având nu numerar la mâna când aveti nevoie cel ea. Imaginati-va în picioare în mijlocul abator casei tale vechi, realizând încet faptul ca ati pierdut posesia cel mai pretios, sau vedeti masina ta, naufragiat în bucati, si aveti înca pentru a finaliza plata acesteia. Unde te duci pentru a obtine bani pentru haine? Hrana pentru familia ta? Adapost din elementele? Unde te duci sa fie în siguranta?

De altele care sunt mai norocosi, ei nu trebuie sa se îngrijoreze cu privire la acest lucru. Ei ar fi putut conturile uriase bancare, de asigurari cuprinzatoare pentru casa, totul în interiorul ei, si lor masini. Ei ar putea avea alte case sa curga, alte masini sa foloseasca, bani sa le cumpere haine noua si totul altceva au pierdut. Dar pentru cetateanul simplu, acest lucru nu poate fi cazul, si acest lucru este locul unde ajutoarele individuale acordate în numerar în caz de catastrofe va pot ajuta.

Ce este un individ numerar subventie urgenta?

Burse individuale de numerar sunt fonduri personale de urgenta pe care le pot beneficia din partea guvernului în cazuri de catastrofe, cum ar fi incendii, uragane, inundatii, cutremure, etc Aceasta subventie de urgenta va acoperi costul de a furniza tine si familia ta necesitatile de baza precum haine, mâncare , si adapost. Acest ajutor financiara personala, pot acoperi si costurile de tine care calatoresc în alta parte mai sigur pentru timp sau mutarea la un loc mai sigur permanent.

Cine sunt acordate subventii individuale de urgenta în numerar?

Acest ajutor personale financiar se acorda pentru cei ale caror "principalul loc de resedinta" - sau locul unde tu si familia ta sunt în prezent locuiesc - este lovita de un dezastru. Aceasta adresa primara trebuie sa fie aceeasi ca si dumneavoastra de mail si permisul dumneavoastra, si înregistrarea electorale. Ca o forma de identificare, se poate folosi oricare sau toate dintre urmatoarele atunci când se aplica pentru ajutor financiar personale: permis de conducere, healthcard dumneavoastra, pasaport, si facturari dvs. de cont bancar si declaratii.

Ce anume sunt lucrurile care sunt acoperite de o subventie individuala de numerar de urgenta?

"" Nevoi "care sunt contabilizate prin subventii individuale de numerar în caz de catastrofe includ urmatoarele: cazare provizorie, îmbracaminte, medicamente, alimente, produse de toaleta, precum si reparatiile deteriorat proprietate inclusiv cele din interiorul casa dumneavoastra cum ar fi frigidere, paturi, etc In prezent , un individ în numerar acordarea de urgenta sunt plasate la aproximativ 1500 dolari pe familie, in functie de numarul de copii si adulti care traiesc în aceasta casa. De obicei, un control este eliberat de familie.

Care este procesul de aplicare pentru o subventie individuala de numerar de urgenta?

De unul, cererea ar trebui sa fie trecut termen de sapte zile de la producerea dezastru sau eveniment. De asemenea veti fi cerut sa mearga în conformitate cu o evaluare sub forma unui interviu. Cu toate acestea, daca dezastru restrictionat pentru dumneavoastra de la care solicita ajutorul financiar personal în sapte zile, atunci este înteles daca cererea dvs. vine mai tarziu, dar numai de îndata ce aveti mijloacele de a primi cererea dvs. inch De asemenea, o singura persoana din familia ta (cele care sunt traiesc în locul de dezastru) poate aplica. aplicatii multiple cu adresa principala aceeasi nu vor fi entertained si prelucrate.

Puteti Scout siguranta pe Web pentru site-urile guvernamentale sau puteti cauta pentru subventii individuale de numerar de urgenta de pe Internet. Poti sa te uiti, de asemenea, prin directorul de telefon pentru numerele de biroul de Servicii Sociale.

No comments:

Post a Comment