New Hampshire datoreaza Milioane Rezidenti în bani nerevendicate

New Hampshire, SUA poate fi cunoscut sub numele de Statul de granit din cauza numarul, si incredibil valuably resursa naturala, însa exista o alta comoara în aceasta stare New England, care este mai putin cunoscut. New Hampshire nerevendicate, bani, în valoare totala de milioane, fata de rezidenti ai statului este detinut de statul NH Trezoreriei, în asteptarea proprietarilor de drept care pur si simplu trebuie sa mearga mai departe si sustin ceea ce este al lor ".

New Hampshire cetatenii sun
Motive fondurile nerevendicate sunt adesea dificil de a localiza sunt numeroase, dar printre cele mai comune sunt lipsa de cunoastere a cautarea pe care site-urile sa utilizeze si cât de des ar trebui sa cautare.

Exista multe tipuri de proprietate care poate deveni abandonat si a considerat "nerevendicate", dar site-ul trezorierul statului listele urmatoarele ca fiind cele mai frecvente: "Certificatele de depozit, actiuni, obligatiuni, fonduri mutuale, certificatele de cadou, Restituirile, salarii, Payroll , Salariu, comisioane, Verifica Uncashed, ajutoare de deces, dividende, Plati Asigurari, mandate, Politici varsat Asigurari de Viata, Depozite, Încasari Demutualization ". Fiecare tip de cont poate fi considerata "nerevendicata" (si predat la stat), dupa ce a fost latente pentru o anumita perioada de timp, care este unic printre fiecare tip. Aceste perioade sunt, de obicei somnolenta 1 la 5 ani, în New Hampshire, in functie de tip de cont.

Având în vedere faptul ca fiecare tip de cont dispune de perioada de somnolenta proprii, o persoana ar cautare de bani datorate acestora cu privire la o zi dat, atunci când contul lor, nu a fost trecut în proprietatea statului, în acest sens statul va avea nici o înregistrare a acestuia . De multe ori, oamenii renunte la acest punct, nu realizând ca fondurile acestora poate fi predat de stat în anul urmator, sau chiar cinci ani pe drum. În plus, înregistrarile de stat trebuie sa fie manual actualizat printr-o omului, astfel ca precizia înregistrarilor este discutabil, pentru ca nu este cineva adaugarea de înregistrari în timp real.

Toate problemele cu momentul în care o cerere de fapt, devine enumerate în registrele statului nu va conta daca o persoana care nu stie unde sa caute. Multi oameni cauta orice fel de site care are o caseta de cautare, dar foarte putine dintre aceste site-uri au nici o lista de exacte. Cele mai multe dintre bazele de date "sunt nimic, dar. Alegerea unui site de bani nerevendicate, pentru a rula cautarile dvs. de la este cheia. La fel de importanta este învatarea metodele de cautare folosit de catre experti în domeniul bani lipseasca, iar punerea lor sa lucreze în cautari proprii.

No comments:

Post a Comment