Fapte despre ofertele de credit ipotecar si de pre-aprobare

Desi multe din "pre-aprobare" scrisori te prin posta sunt fara valoare, exista tipuri de pre-aprobare de la creditorii care va pot ajuta foarte mult atunci când cumpara o casa. Daca se poate obtine de pre-aprobare, credit ipotecar, atunci veti gasi ca este mult mai usor sa obtineti casa pe care doriti rapid. Daca doriti sa aflati mai multe despre pre-aprobarea pentru credite ipotecare, apoi aici sunt unele fapte care sa te ajute.

Aplicati înainte de a cumpara

Desi multi oameni utilizate sa< se uite la case înainte de a aplica pentru un credit ipotecar, în zilele noastre este esential sa va aplica pentru primului credit ipotecar. Acest lucru va permite sa stie exact cât de mult va puteti permite sa-si petreaca pe o casa, si pentru a gasi astfel de proprietate pe care doriti mult mai repede si mai usor.

De pre-aprobare si de pre-calificare

Desi ati putea avea un rating de credit mare si un loc de munca bun si stii vor fi acceptate pentru o ipoteca, este mult mai bine sa se aplice si sa obtina de pre-aprobare decât sa fie pur si simplu pre-calificate. Pre-calificate înseamna pur si simplu sunteti eligibil pentru a aplica pentru un credit ipotecar, dar nu garanteaza suma pe care o va primi. Totusi, obtinerea unei scrisori de pre-aprobare va va spune exact cât de mult li se va permite sa împrumute. Atâta timp cât situatia dvs. nu se schimba, aceasta suma este garantat.

Notiuni de pre-aprobare

De a obtine de pre-aprobare, trebuie doar pentru a gasi dreptul împrumutatorului pentru nevoile dumneavoastra si apoi de a le vorbi despre pre-aprobare. Ei va efectua verificarile necesare si sa dea o scrisoare de pre-aprobare, dupa care puteti începe cautarea pentru casa visul tau.

Privind la casele de dreapta

Daca aveti pre-aprobare, atunci stiti exact cât de mult va puteti permite sa-si petreaca pe o proprietate si, deci poate ingusta dvs. de cautare în jos la casele în aceasta categorie de pret. Acest lucru va va ajuta sa gasiti un imobil pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastra mult mai repede, si astfel face mai usor de cumparare.

Mai mult puterea de negociere

Daca aveti pre-aprobare de împrumut ipotecar, atunci veti fi vazut în acelasi mod ca si un cumparator de numerar. Aveti deja fonduri în vigoare, astfel încât vânzatorul este mult mai probabil sa accepte o oferta imediat, chiar daca este sub pretul de estimare. Aceasta se întâmpla deoarece acestea pot fi mai mult convingerea ca lor este vândut casa, si astfel ia de pe piata pâna la aproape de vânzare.

Mai rapida vânzare de închidere

Unul dintre lengthiest parti ale casei cumparare si de vânzare este de închidere de vânzare. Daca ati fost de acord sa cumpere o casa, dar nu dispun de un credit ipotecar în loc, atunci aceasta poate lua timp pentru a organiza fondurilor, si ati putea gasi chiar ca nu puteti obtine fonduri care aveti nevoie. Cu toate acestea, daca aveti de pre-aprobare în care fondurile sunt deja garantate, si tu poti împinge prin intermediul tranzactiei mult mai repede. Acest lucru va face mult mai cumpere o casa mai putin stresanta, si pentru a ajuta sa obtineti acasa-adevar doriti.

No comments:

Post a Comment