Conturi de încasat de finantare - Cum se utilizeaza banii altora la finantare cresterea dvs.

Multi oameni au crescut lectura benzi desenate Superman pentru a te distra. Intrebati-va, ar fi minunat (cred ca acest lucru cât o metafora), daca dvs. de afaceri b2b a fost "mai rapid decat un glonte, mai puternic decât o locomotiva si în masura sa salt cladiri înalte într-o legat singura?" Ar aduce beneficii afacerii dvs. daca ati putea avea întotdeauna de numerar de la facturile dvs. atunci când aveti nevoie? Ar beneficia de afaceri, daca numerar disponibil pentru crestere a fost practic neli
În general, mai mari clientii dvs., cu atât mai lent acestia platesc facturi dumneavoastra. Este ca si cum gluma vechi, Întrebare: "Atunci când nu o gorila stai?" Raspuns: "oriunde vrea." De exemplu, o companie mica inginerie sunet fost angajat pentru a furniza efecte de sunet pentru un studio de productie majore miscare imagine. Atunci când a cerut sa comenteze cu privire la experienta de lucru cu o astfel de client de prestigiu, proprietarul a declarat: "se tem de urechi".

Pur si simplu este o tendinta universala care cei mai mari clienti dvs. poate fi cel mai lent pentru a va plateasca. Nu trebuie sa asteptati 60 la 90 de zile pentru a fi platite de catre cea mai mare your clientii comerciale sau guvernamentale? Daca este asa, finantarea conturi de încasat poate fi raspunsul la problemele tale fluxului de numerar.

Exista mai multe avantaje la conturile de încasat de finantare fata de finantarea bancara regulat. Scorul dvs. de credite curente sau de credit companiei dvs., nu este o problema, deoarece entitatea de finantare se bazeaza pe bonitatea clientului dvs.. De fapt, câteva întreprinderi care se afla în Active "speciale" împartirea o banca (, care este un eufemism pentru a fi solicitat sa paraseasca Banca "sunt primele candidate pentru conturile de încasat de finantare. La un alt extrema, unele companii care sunt în capitolul 11 procedura de faliment, (denumit în posesia debitorului) poate obtine conturi de încasat de finantare cu permisiunea expresa a instantei de faliment.

Conturi de încasat de finantare vor creste în termeni de limita de credit ce compania creste. Deci, daca esti la compania dreptul de finantare comerciala, cresterea dvs. este potential nelimitate. Compara acest lucru cu finantare bancara regulate care se uita la situatia curenta si din trecut doi ani de istorie operare.

Multi întreprinzatori sunt optimist, energic si foarte pozitive in predictiile lor cu privire la viitorul lor. analistii Bancii sunt instruiti sa se uite în cel mai rau caz, scenarii. Fiecare banca trebuie sa fie supuse unui periodica "Securitate si Stabilitate de examinare". Parte a acestui proces este o echipa de reglementare federale doua ghicitul fiecare decizie de împrumut în care banca a acordat credite.

Exista o multime de adevar în vechea zicala ca Banca va împrumuta doar bani de la oameni care nu au nevoie de ea. Bancile nu vor sa suferi sanctiunile care pot fi impuse de catre federale de reglementare, daca s-au constatat facut un "rau" de împrumut. Deci, standardele si perspective ale bancilor si societatilor comerciale Finantelor sunt foarte diferite.

de finantare Conturi de încasat va poate furniza numerar ai nevoie de la o zi sau doua de facturare dvs. de client dumneavoastra. Anumite societati comerciale finante au Internet foarte sofisticate sisteme bazate pe supunere. Ati trimis factura pe cale electronica, este, analizate si verificate si convenite în avans bani este cablat la tine în aceeasi zi. Alte companii utiliza un sistem bazat de hârtie de fax dar rezultatele sunt foarte asemanatoare.

terminologia Conturi de încasat de finantare poate fi confuz. , Urmatoarele cuvinte au, în esenta, sensul aceeasi: conturi de împrumut de finantare de încasat, de factoring, factoring creante, facturi factor, factoring de reduceri, pe baza activului (de obicei asociate cu tranzactii foarte mari).

Linia de fund: daca clientii dumneavoastra sunteti de plata prea încet, si acest lucru este limitarea potentialului dvs. de crestere afaceri sau profit, ar trebui sa considere conturile de finantare încasat.

No comments:

Post a Comment