Cum eficace poate Analiza performantei financiare fi?

Cu o concurenta sporita, concentrarea pe piata si reglementare, British Telecom (BT) are angajat un numar de tactici de a mentine rentabilitatea, cota de piata si performanta financiara globala. Ca lideri de informatii-comunicatii si asociatii din întreaga lume, BT au fost contractante parte a operatiunilor lor, a serviciilor si transferul responsabilitatii pe ramuri de specialitate, obtinându-se astfel eficienta economica.

Manoj Kumar, un lant de consultant de furnizare a afirmat, "Cele mai
Reducerea costurilor de reducere a riscurilor în acelasi timp ajutând la libera resurse financiare. În loc de mobilizarea resurselor în zonele non-core pot fi contractate la cheltuielile operationale. Contractanta parte a serviciilor BTS a fost o alegere viabila decât construirea functiilor de la zero. În acest sens, BT au crescut de baza de clienti si re-atras clientii care au ramas in primul rând datorita imperfectiunilor inerente. BT au beneficiat de crestere de 25% în trimestrul financiare sale cele mai recente (www.cbronline.com / article_news).

În mod similar, multe servicii bancare din Barclays to HSBC precum si companii de IT, inclusiv Microsoft au urmat aceeasi culoare care indica o tendinta de crestere a pietei. În 2005, BT derivat aproximativ 91% din veniturile sale în Regatul Unit prin furnizarea unor solutii de comunicatii pentru locuinte si de afaceri ajutat de cresterea cererii pentru serviciile de internet în banda larga. statisticile financiare, arata: profit cu 32% pâna în 2005 - o indicatie clara de performanta a pietei. Pe piata mondiala BT au înregistrat o crestere imensa si promite sa continue sa dezvolte "[ING) strategia noastra achizitie, sa investeasca în poporul nostru, abilitatile noastre si capacitatile noastre la nivel mondial si de a debloca valoarea achizitiilor si" de parteneriate. BT ramâne unul dintre liderii pietei de telecomunicatii. A început calatoria ca o întreprindere stat. Dupa privatizarea acesteia din 1990 arata o schimbare treptata în operatiuni de restructurare si de gestionare în atingerea eficientei economice îmbunatatirii rentabilitatii financiare si a performantei, cu un fler antreprenoriala. , Se pare ca BT au ajuns la un numitor transformarea lor performantele sale instabile la o piata interpret inovatoare si plina expansiune.

Bibliografie

http://www.btplc.com/Sharesandperformance/Annualreportandreview/Annualreports/Annualreportsarchive.htm

BT buletinul trimestrial pentru analisti din industrie, Numarul 4, iunie 2006

https: / / www.btplc.com/Thegroup/Industryanalysts/Newsletter/ANALYST4_5.pdf

McKinsey Raport Ethicalcorp Magazine, http://www.ethicalcorp.com

Lucrari Pentru Tine (2006) "P/F/461. De exploatare si financiare Review ", disponibil de la http://www.coursework4you.co.uk/sprtfina45.htm [22/06/2006]

Lucrari pentru tine (2006) "P/F/455. Raport privind afaceri si performantele financiare ale BT », disponibile de la Papers4you.com [21/06/2006]

http://www.cbronline.com/article_new

[Http://www.industryweek.com/ReadArticle]

No comments:

Post a Comment