Bancare proaspete în Spania (2)

Recent am citit o scrisoare "la editorul," în un ziar straine locale. Autorul britanic nu putea intelege cum "lucrurile munca aici." în Spania. Subiectul a fost bancare. Desi scrisoarea fost despre un alt problema bancar, eu însumi vedea diferente cu alte culturi Sunt utilizate pentru, ca existenta fundamentale ale comision pentru indiferent financiare tranzactie prin ceea ce vreodata mediu.

Comisiile sunt înca practici standard în Spania si, ca eu nu sunt utilizate pentru aceste Sunt imagini
ING Direct a fost prezente în Spania cu o formula bancar proaspata unde aceste costurile de tranzactie au fost eliminate. I was mirat daca o astfel initiativa ar schimba afaceri bancar în Spania.

Probabil ca nu va.

Desi bancare proaspat câstiga popularitatea, nu se schimba la practica Comisiei. Ce I learn este ca oamenii în îngrijirea Spania despre un birou real si multe neîncredere o banca virtuale. Exista alte banci online, cum ar Bankinter, dar aceasta este o nisa de piata. Omul în strada este mai încrezator cu o adevarata un birou tangibile.

Cel mai probabil, cele doua formule bancar va merge în paralel. bancare proaspete este pentru cei care nu bother despre un birou dar face despre comisioane si prefera flexibilitate. Altii - mai traditionala orientate - stick la mandatului lor si stiu ca vor avea sa plateasca mai mult. Nu numai comision, dar taxele pentru exploatatie contul (în unele cazuri bancile spaniole nu ofera comisioane dar aceasta este doar pentru prima perioada).

În fiecare tara exista datinile si obiceiurile care nu easily scimbare. În acest cazul bancare proaspete schimbarea a structura bancare existente în Spania va fi limitat. Exceptia cazului oamenii se schimba obiceiurile lor. Pâna în prezent, nu exista nicaieri semne de acest lucru.

© 2008 Hans Bool

No comments:

Post a Comment