Este intr-adevar iarba verde sau este?

Unul ar crede ca îl au de toate, traiesc într-o casa noua mare, doi copii mare, plus un nou-nascut pretios pentru a finaliza familie. Ei pareau sa-l au toate masinile doi nou brand, un loc de munca bine de plati si o afacere partea care a fost oferirea de figuranti au dorit. Pareau a avea pe toate împreuna, pâna când te-ai uitat un pic mai aproape. Acest cuplu de viata a fost o minciuna ca multi altii fac.

Au avut un munte de datorii, care a fost amplasare de piloane mai multe si mai mult cu
Dupa aproape trei ani de viata de vis sau cum îmi place sa apel îi mint, barbatul a pierdut locul de munca de înalta plata. Familia a fost fortat sa se mute înapoi la zona mai scumpe doar pentru a afla totul mult mai mare, apoi au adus aminte inclusiv a facturilor lor de card de credit. Ei au fost în datorii extrema, nu doar pentru propria lor prostie, ci din cauza muta în sine. Nu multe realizeaza cat de scump este sa se mute. Costurile implicate sunt un ucigas si un amestec financiare pentru dezastru.

Familiale sunt pe drumul lor spre libertate financiara, va dura în timp ce pentru a obtine înapoi pe pista. Nu va fi o multime de jertfe iese în cale lor, inclusiv a spune "Nu" lor trei copii pentru anumite lucruri si sa spuna nu la ele în orice auxiliare pentru urmatorii ani. În cele din urma va fi în valoare de ea, daca nu doar de dragul de a casatoriei lor, deoarece cele mai multe de familie nu a fost fericit în ceea ce au crezut ca era un nou început si localizarea vis, ci pentru simplul fapt de cuplu de învatare sa se sacrifice si sa nu utilizeze de credit sa furnizeze fericire. În final cred ca va fi mult mai fericiti si au fost predate atât de multe lectii valoroase. Ei spun ca totul se întâmpla pentru un motiv si în acest caz este motivul pentru tot ceea ce sa întâmplat. Ca Dave Ramsey spune "Live ca nici nimeni altcineva, astfel încât sa puteti trai ca nimeni altcineva".

No comments:

Post a Comment