Sunt datele dumneavoastra financiare siguranta?

Din cauza unui furt de identitate caz massive judecat în Statele Unite, lumina reflectoarelor este ferm privind siguranta sistemul nostru de carti de credit si a identitatii noastre.

Desi aceasta este o problema destul de simplu, raspunsul poate fi nici pe departe simplu. O serie de companii de securitate care se ocupa din e-commerce, spus recent în conferinte de presa ca informatiile carte atât pentru cardurile de credit si de debit este vulnerabil, ci ca acestea sunt punerea cantitati masiv
În ceea ce fost vazut de multi ca un soc declaratie Perry Tancredi of VeriSign a declarat un reporter BBC ca de credit si debit card este nu doar extrem sigur, Perry senior product manager pentru depistarea fraudei aceasta pentru mine este un iad de declaratie si sa-mi sperie la moarte.

Acum, daca sperie pe pantalonii de tine aici se declaratia lui urmatoare. Dar este contrabalansata de pierderile din cauza fraudei pentru a verifica frauda si frauda prin debit direct, care este mult mai mare frauda card de credit. Asa ca am mult mai fericit dvs. pariu acum. Drumul lung si scurt de care se petrec online, bani si vei fi furat dar nu merg pe strada mare sau va fi rupt of mai rau.

A declarat domnul Tancredi, indiferent de cât de puternica masurilor de securitate si modul în vigilent, din partea slaba a lantului este nu exista întotdeauna un om care este responsabil si care detine controlul de ansamblu asupra informatiei.

Deci, atunci el pare sa spuna ca acestea sunt încercarea de a face sistemele de fel de sigur ca posibil, dar în acelasi timp, puteti avea încredere tehnologia celor om plictisitor chiar nu se poate avea încredere. Deci, cred ca ceea ce noi toti ar trebui sa facem este astepta sa aiba pe cineva care încearca sa cioc constant in conturile noastre si face planuri pentru a le opri, fie la mai rau asigura împotriva lor.

Cum despre un alt punct de vedere?

Un punct de vedere total diferit vine de la persoane, o companie evalueaza afaceri online pentru securitatea sau lipsa de ea. El sustine ca dupa toate de publicitate recente privind atacurile de securitate, faptul ca masurile companii au in prezent loc suntem cu totii mult mai sigur decât eram înainte. Exista proceduri de siguranta disponibile, dar multi comercianti cu amanuntul nu le pune în aplicare în afacerea lor si, prin urmare, lasa datele deschis pentru a ataca. De acces fara fir a fost acuzat de încalcari ale legii, ci de criptare la nivel de top este configurat corect va mentine atacatorilor la distanta. În cazul recent este situate ca multe încalcarilor au fost de fapt din cauza lacunelor în tehnologia fara fir si lipsa de criptare.

Deci, raspunsul se pare minciuni cu industria de retail a face sigur ca acestea sa ia masuri de precautie corecta atât în online si caramizi si mortar de afaceri. Totusi si aceasta este întrebarea foarte mare pentru mine în ultimii 2 ani din Marea Britanie am avut o mare bancar / societate de constructii de mai multe departamente ale guvernului pierd literalmente milioane de popoare înregistrarile privind Topuri poala care au fost pierdute sau furate. Aceste date sa fie gasit mai târziu fiind vândute pe site-urile internet. Deci, aveti posibilitatea sa se intensifice tot iti place privind securitatea digitale la tranzactie nivel, dar daca cineva responsabil permite milioanelor de date oamenilor sa fie stocate pe un varf de tur, care poate fi luata acasa de catre un angajat relativ junior, atunci ne-am putea foarte bine sa instituie un Pagina web si sa vânda datele noastre proprii la cel mai mare ofertant. Cel putin vom câstiga ceva pentru ea.

No comments:

Post a Comment