Timp sa devina o companie publica?

OK, vrei sa mergi public? Ai evaluat pietei si a stabilit ceea ce se va face cu capitalul strâns. De asemenea, aveti idei precise despre produsele si serviciile lor de vânzare si punctul unic (USP's). Afara de aceasta stiti ca sunt în sectorul dreapta, au dreptul de capabilitati de management si o echipa sa faca public. Ai contemplated modul de a merge publice, care este de Ofertelor Publice Initiale (IPO), Reverse fuziune / Preluarea (RTOS), etc Problema alegerea consiliului de tranzactionare d
NQB-roz bord Sheet este foarte rapid si mai putin costisitoare comparativ. Nivelurile raportare necesare în roz Sheet considerabil mai putine sunt în termeni de audit si raportare SEC. O companie poate începe initial tranzactionare pe foile de roz, în cazul în care doresc sa devina publice rapid. Apoi, pe baza raspuns de la public si succesul companiei, ele pot deplasa pâna la OTCBB pensiune sau cu pensiune alte superior. Puteti, de asemenea stii întâmpla NQB-roz de la bord Sheet este riscanta, deoarece exista sanse, ca ca nu va fi capabil sa ridice de capital necesare. Dupa punct bula investitorilor bustul ro sunt shying la distanta de mai putine companii raportare auditat. Stii ca ai creier-au luat cu asalt cu tu echipa de baza interne despre strângerea de fonduri atât în interiorul cât si în afara. Stii cati bani ai nevoie pentru a ridica prin intermediul capitaluri proprii sau datorii, stii de evaluare companiei dvs. si stiu ce procent din actiunile merge la investitor. Aveti, de asemenea, analizate în detaliu posibilitatea de a plasamentului privat si alte mijloace de crestere a capitalului.

Ati înteles rolul bancilor de investitii în tranzactia. Stii ca pentru compania de a creste si extinde pe o piata acerba, disponibilitatea de capital este elementul cel mai critic. De investitii bancherii lucreaza cu tine, mâna în mâna, de a gasi formele cele mai adecvate de capital prin identificarea nevoilor companiei, si apoi gasirea structura de capital cele mai bune care se potriveste care au nevoie.

The bancilor de investitii va trece prin fiecare si fiecare pas de a lua firma dv publice, prin cresterea bani pentru tine. Bun bancheri de investitii va revizui planurile tale de afaceri si a face dovada este completa. Fiecare faza a planului de afaceri va fi corect timp încadrate cu sarcinile de timp specificata si rezultatele probabile. Veti tese o lucrare MAT (Puncte de reper, Adormirii Maicii Domnului si Sarcini) si pe ea. You planurilor de afaceri, plan de afaceri de conducere, plan de afaceri financiare, plan de afaceri de marketing, bilant, situatia veniturilor, situatia fluxurilor de trezorerie, pozitia investitionala curente vor fi analizate si fin reglate sa aduca succesul general al ofertei.

Stii ca bancher de investitii este un jucator esential în cadrul echipei. taxa tipice pentru bancher de investitii depinde de gama de bani pentru a fi ridicate, dar este în intervalul de 7,5 taxa de succes% si certificat un 2-3% inexplicabil.

Acum tu esti mergi publica si stii responsabilitatea dumneavoastra sa partile interesate. Stii ce ati facut pas mare si riscul si recompensele sunt direct proportionala. Stii ca va fi de succes si cel mai important, ai curajul sa urmeze inima si intuitia. Aveti un spirit competitiv de a juca si de a câstiga, esti responsabil ca detii rezultatul, si aveti dorinta de a fi recunoscut ca "cele mai bune."

No comments:

Post a Comment