Executiv compensatie si Recesiunea curent

Cu recesiunea din efectului deplin, doar despre fiecare nivel pe scara corporative este sentimentul caldura. Mult a fost facuta despre pachetele despagubiri pentru directori si daca sau nu acestea sunt afectate. Adevarul problemei este ca nimeni a putut ascunde complet din situatia actuala. Lucrurile sunt dificila din top pe jos, si aceasta este fiind reflectat în unele dintre schimbarile recente fiind efectuate în numeroase firme natiunii sus. directori lor sunt vedere ocupe cu taieturi în ambe
Unul dintre motivele ce acest a fost cazul are de a face cu piata stoc si faptul ca multe bonusuri executiv sunt legate la succesul stocului unei companii. Luati Arunis Chesonis de exemplu. Executivul PAETEC fusese luare mai mult 1,000,000 dolari anual, dar în 2008, vazu sau total picatura pachet despagubirea chiar deasupra unei jumatate de milion. Desi majoritatea acestor directori sunt înca face suficient pentru a pune mancare pe masa, a scade procentul sunt suficiente pentru a speria mai multe persoane în economia actuala. El extinde la loturile de diferite industrii si zonele care au fost gândit sa fie securizate.

Scariest lucru despre compensare executiv si recesiunea actuala este ca un numar de sectoare industriale care au fost altfel stabil vedem CEO lor si asociatii ia reduceri dramatice. Unele firme legii, pentru exemplu, au facut departe cu forma lockstep vechi al compensare. Loc sa plateasca fiecare membru al firmei egal bazata pe experienta lor, aceste firme sunt incepand sa plateasca asociati bazeaza pe doar cât de bine le efectueaza. Asa cum v-ati astepta, aceasta schimbare sa determinat multe persoane facând mai putin decât au fost în conformitate cu vechiul sistem si este determinat de compensare mai putin generala pentru un domeniu care a fost destul de sanatos.

Pentru majoritatea CEO acolo, aceasta problema este fiind agravata de faptul ca au fonduri pensiilor ca sunt umplute cu stocul companiei. Ca ar fi fost un lucru bun, acum câtiva ani, dar acum a preturilor din aceste stocuri au scazut pentru cea mai mare parte. Unde au folosit pentru a avea un mare interes compania legat în proprietate a acestor actiuni, ele sunt acum la stânga, cu mult mai putin generala în ambalajul lor totala. The întrebare mai mare devine apoi, "Esti CEO si similar în pentru taieri mai în viitorul apropiat?"

Aceasta depinde doar cum bad economiei devine, ci una ar fi sa cred ca actuala recesiune ca rula despre cursul sau în termeni compensatiei redusa. Majoritatea CEO afara exista înca faci bine, dar rapoartele dintre ei înca greblat în bonusuri uriase sunt majoritatea potoleste. Ele sunt lupta dreptul împreuna cu companiei lor, cel putin în termeni relativi. Salariile sunt înca cushy, este doar ca majoritatea bonusuri dolarului mari au luate un hit destul de greu peste ultimele 24 luni.

No comments:

Post a Comment