Foreclosure - necesitatea de a evita executare? Great Sfaturi Inside

Conditii de viata de vis ar fi sa proprii o masina, au o familie si o casa minunata pentru a merge la. Dar, cu criza creditelor recente, a fost greu sa transforme acest vis în realitate. Ratele dobânzilor sunt în crestere si creditele ipotecare au devenit din greu pentru a dobândi. Exista doar nu credit suficient pentru toata lumea si cu recesiunii economice, este greu sa se angajeze la un credit ipotecar cu dobânda ridicol de mare. Chiar si case au fost ultimele having un tare timp a tine pasul< cu platile ca de tarziu. Atunci când acest lucru se întâmpla, o amenintare de o blocare pâna va veni curând.

Blocarii pietei este o actiune judiciara luata de catre creditor care utilizeaza interesul sau securitatii sau garantiilor în vederea asumarii locale a casei. El va vinde apoi licitatie sau în afara de proprietate în scopul de a recupera proprii, nu pierde momentul în care mortgagor nu reuseste sa plateasca ipoteci ulterioare. Foreclosure, uneori, se întâmpla atunci când ne asteptam lista aceasta. cazuri extreme de dificultati financiare loc mortgagor la riscul cu care se confrunta o blocare. Aceste cazuri de obicei, vin în caz de pierdere de locuri de munca, cheltuieli neprevazute medicale, divort si multe altele.

Sunt multe motive de ce ar trebui sa evite o blocare. Pentru unul, blocarii pietei este o astfel de procedura publica pe care le va riscul reputatiei propriul dvs. atunci când va confruntati cu ea. În al doilea rând, voi face foreclosure sa paraseasca casele dvs., prin urmare, ai dezradacinarea si restul familiei în locul si vecinatate care le-ati trait în ani de zile. Acest lucru va influenta, de asemenea, foarte mult de rating de credit. Ar fi mult mai dificil pentru tine de a beneficia de credite în viitor.

Deci, în scopul de a va ajuta, cititi lista de sfaturi jos sa evite blocarea acasa sau de proprietate.

1. Aveti optiunea de a unui acord de toleranta daca temporar financiar contestate. Toleranta este un acord între dvs. si creditorul a amâna platile pentru o perioada scurta de timp. Totusi, acest lucru nu înseamna ca datoria a fost deja amortizate. Acest lucru înseamna doar ca aveti o prelungire a termenului original în efectuarea de plati. Când criza financiara te izbeste este de important sa ridice aceasta optiune cu creditorul si de acord cu termenii de la soonest timp posibil.

2. Modificari de imprumut este o alta buna optiune pe care o puteti lua în considerare o discutie cu creditor. Prin aceasta optiune, termenii si conditiile de împrumut ipotecar existente vor fi modificate ca pe discutii cu împrumutatorul. Aceste discutii poate include o rata a dobânzii mult inferior, perioada de prelungire de împrumut de plata, sau sa includa platile dvs. delicvent în transe viitor.

3. O alta optiune ar fi împrumutul de refinantare. În cadrul acestei optiuni, capitalurile proprii in proprietatea dumneavoastra poate fi folosite ca garantie în asa fel încât va puteti refinance dvs. de împrumut ipotecar cu o rata a dobânzii mult mai mici. Totusi, trebuie sa asigurati-va ca exista suficient capital în proprietatea dumneavoastra pentru a lua aceasta optiune de refinantare dvs. de împrumut ipotecar. De asemenea, trebuie sa va asigurati ca împrumutul refinantate se justifica prin costul de închidere.

4. Multi spera ca nu ar trebui sa recurga la acest lucru, dar, uneori, de vânzare proprietatea dumneavoastra este modul în care sa merg. Când orice altceva nu, atunci acest lucru ar fi optiunea ultima ta. Scurt de vânzare va primi casa ta vândute rapid pentru a evita ipoteci. În acest fel, aveti posibilitatea sa ramburseze dvs. de împrumut ipotecar de fapt, în acelasi timp, tine de rating de credit de la cele mai bune.

No comments:

Post a Comment