Contabilitate - Casualty sau furtul Pierderi

O pierdere accident este dauna, distrugerea, sau pierderea proprietatii rezulta din un eveniment incontrolabila care este brusca sau extraordinare. Aceasta poate fi, de asemenea, un ordin al Guvernului de a distruge sau elimina o structura pentru motive de siguranta, din cauza un dezastru. Aceste pierderile sunt considerate un accident valabila, daca acesta este proprietate personala sau de afaceri, daca acestea sunt ca un rezultat direct al unui eveniment special care este brusc, neprevazute sa
Când contabile pentru o accident individuale sau deducerea furt pierdere, tu trebuie sa analizeze mai multe conditii pentru a se califica. În afara de selectarea optiunii enumera deducere, tu trebuie sa stabileasca dovada de proprietate si valoarea pierderii elemente. A determina validitatea accident sau pierdere si furt afirmatia deducere, trebuie sa completati formularul pentru accidentele si Furturi. Formularul completat trebuie sa fie depusa cu revenire dvs. fiscale.

Este dificil sa se stabileasca credibilitate pentru aceasta deducere mai ales daca nu aveti record de proprietate si de valoarea imobilului - o chitanta de achizitie sau a altor documente. Proprietatii neasigurate sau un cadou, probabil dovada proprietatii si valoare poate fi stabilita de catre persoana care a dat darul. În caz de furt, este logic sa depuna, un raport de politie ca documentatie de a stabili pierderea ta.

Un accident sau furt de pierdere, ca urmare a unui accident de masina sau de vandalism, poate fi stabilit ca o deducere pierdere valabil prin folosirea de asigurari si a documentatiei de evaluare. Cu toate acestea, pentru bunurile asigurate, care este considerata o pierdere, o cerere trebuie depusa cu asiguratorul, chiar daca valoarea proprietatii nu este de asteptat sa fie recuperate de la asigurator.

Daca pierderea dvs. a fost rezultatul unui dezastru neasteptate, brusc, înregistrarile au fost probabil distrusa de devastare. Puteti reconstrui înregistrarile dumneavoastra a determina proprietate si valoarea proprietate prin înregistrarile precum asigurarea si evaluarea documente. Taxele de evaluare nu sunt luate în considerare o pierdere, ci evidenta contabila a acestor taxe este permisa ca o deducere diverse.

Un accident invalid sau furtului pierdere este deteriorarea deliberata sau distrugerea proprietatii provocate de catre persoana care solicita un câstig sau de rambursare. O pierdere invalide poate fi, de asemenea, neglijare, în caz contrar sa faca reparatiile necesare de proprietate sau neglijenta, astfel ca nereusind sa asigure obiecte de valoare de catre lasând cheile într-o debloca masina.

Reparatiile nu sunt în mod normal, o deducere valabil, dar costul de reparare si de curatire proprietatea de a aduce înapoi la starea înainte de dezastru este o deducere valabila. Costul repararea pagubelor (numai) de proprietate închiriate, precum un masina, cauzata de un dezastru accident este de asemenea o deducere valabila. A stabili starea proprietatii dumneavoastra înainte de un dezastru, de inteligente pentru casete video proprietatea dumneavoastra în avans si sa pastreze banda într-un loc securizat, departe de proprietate.

Cantitatea de deducere dvs. de obicei, nu egal cu pierderea ta. Anumite conditii si calculele sunt obligatorii atunci când contabile pentru aceasta deducere care va reduce cantitatea cererii dumneavoastra. Reducerile includ rambursarile de asigurare si a altor ajustari care pot afecta solicitarea dumneavoastra. IRS practicile contabile cere sa reduceti fiecare pierdere în conformitate cu un proces în trei etape. Mai întâi, cu suma podea 100 de dolari, de 10% din AGI dumneavoastra si scaderea valorii proprietatii justa de piata ca urmare a prejudiciului sau de costul initial. Acest lucru ar putea elimina deducerea intreaga daca este o cerere mica ..

De contabilitate pentru o pierdere care au aparut într-o zona prezidential declarate dezastru, va ofera posibilitatea de a pretinde pierderea ta în anul sa întâmplat si în anul precedent printr-o modificare de returnare a taxelor pentru anul respectiv. Alegerea anului anterior va face rapid rambursarea dvs. la dispozitia dumneavoastra.

Primirea unei rambursarii care nu este utilizata pentru a înlocui proprietatii dumneavoastra poate fi considerata un câstig impozabil. De suspendare a câstiga, trebuie sa înlocuiti de proprietate cu un comparabile una si trebuie sa fie cel putin aceeasi valoare ca si rambursare dumneavoastra. Înlocuirea trebuie facuta într-o perioada doi ani, care incepe ultima zi a anului, câstigul este realizat. Trebuie sa înlocuiasca proprietatea termen de patru ani de rambursare dvs., sau poate solicita o prelungire de un an, daca pierderea ta prezidential au aparut într-o zona declarata caz de catastrofe, în scopul de a evita un câstig impozabil.

No comments:

Post a Comment