O initiere la tranzactionare marfurilor Futures

Cum a început totul

Comercializare a marfurilor futures, asa cum o stim astazi, a venit aproximativ pentru prima data în Japonia în secolul 17, unde orezul a fost comercializat în contractele viitoare. Era o perioada când fermierii si cumparatorii s-au reunit si a decis sa se angajeze pentru fiecare alte preturi viitoare negociat, în termeni potriviti si în schimbul de cereale de bani. De exemplu, un comerciant ar fi de acord sa cumpere un ton de orez, la sfârsitul lunii urmatoare pentru un a
Care sunt Futures marfurilor?

Astazi, majoritatea schimburilor de marfuri de comercializare a futures sunt stabilite într-un mod similar. Membrii fac schimb de tranzactionare reale pe podea. Stoc standuri pentru echitate într-o companie publica, si poate fi considerat atâta timp cât doriti, întrucât contractele de marfuri de tranzactionare futures au o viata specificata. În trecut, oamenii utilizat Futures Trading marfa metodelor general pentru a acoperi riscurile si la fluctuatia preturilor sau pentru a profita de ei, si nu pentru cumpararea de fapt în materiilor prime. Ideea este ca un contract presupune livrarea de marfuri într-o anumita perioada de timp predefinit exceptia cazului în care acesta devine nul si neavenit. The persoana cumpara contractul de marfuri Futures Trading este de acord sa cumpere marfa specificat la un pret fix la o anumita data. Vânzatorului contractului de marfuri Futures Trading este de acord sa vânda marfa la un anumit pret la o anumita data. Masura ce trece timpul, fluctueaza contractul de pret, si acest lucru aduce profit si pierderi în comert. Este de notat, totusi, ca, în general, livrarea nu are loc. Contractul este, de obicei, lichidat, înainte de expirarea acestuia. Comertul cu întregul se bazeaza pe ideea ca nu vor exista de livrare, dar putem face speculatii cu privire la pretul materiilor prime care stau la baza la un moment dat în viitor pentru a face bani. Marfurilor de tranzactionare futures se face peste tot în lume acum.

Diferite tipuri de marfuri

Acolo sunt mai multe tipuri de marfuri care sunt tranzactionate pe piata internationala. Acestea pot fi clasificate în sens foarte larg în urmatoarele:

O metale pretioase ca aurul, platina, argint, etc,

O metale cum ar fi aluminiul, de cupru, otel, etc

Õ produse agricole ca orez, porumb Uleiuri, bumbac, grau etc

produse de baza o moale, cum ar fi cacao, cafea, ceai, zahar, etc

Efectivele de animale cum ar fi o porkbellies, bovine, etc,

Marfuri de o energie ca Titeiul, benzina, gaze, etc

No comments:

Post a Comment