Lista de investitor, Baze de date Investitor, Liste de Capital de Risc - Oh meu! Ia scazut în jos de finantare privind, acum!

Pe masura ce economia se agraveaza este tot mai dificil sa finanteze proiecte antreprenoriale. Dupa ce ati trecut prin bazele unei afaceri planurile bine scrise si un memorandum plasament privat, unde vrei sa mergi de acolo? O chestiune ca antreprenorii vin în este faptul ca acestea vor primi blocat pe o roata link pe care le tine cade de la site-înselatorie la altul si pot deseurilor luni alungare dupa investitii de capital si la sfârsitul zilei au nimic în afara de un cont bancar goala pentru
Cele mai recente si mai mari escrocherii sunt omniprezent 'Corp raft ". sau "Corp vârsta." înselatorie care pretinde sa fie capabil sa te sute de mii de euro a creditului pe jos de un D fals si evaluare B si un credit scor bazat off de linii comerciale fictive. Aceasta este o înselatorie scump, cu cele mai multe dintre aceste societati raft de functionare oriunde de la $ 8.000 20.000 dolari. Realitatea este, nu poti obtine finantare cu un corp raft. Nimeni nu are sau vreodata va primi finantare de la acest concept fraudulos. O alta înselatorie reprezinta programul "împrumut nerambursabil" care se presupune în unele bazate pe proces offshore Platforma de tranzactionare care permite unei societati sa împrumut de milioane de dolari pentru o persoana pe jos de aspectele umanitare ale modelului lor de afaceri, oh, am uitat sa mentionez, au, de obicei, necesita un depozit în numerar obligatorie egala cu 20% din valoarea de împrumut nerambursabil.

Acest lucru suna ridicol, dar people inteligente care devin disperate pentru finantarea cad in aceasta capcana tot timpul.

Adevarul este, exista modalitati de a obtine finantare cu un cec credit folosind un memorandum de plasament privat si nu exista companii de acolo, care va face un împrumut pentru o societate bazata mai ales în puterea procesului lor de afaceri. De fapt, daca aveti un model bun de afaceri si un personal solid executiv, exista multe companii care vor da banii investitorilor, cum ar fi acreditate, investitorii privati, firmele private de capital, creditorii greu de bani, creditorii colateralizat SBLC printre altele.

Chiar a face unele de cercetare în termeni de genul: lista investitorilor acreditate, Lista de investitori înger, lista de creditori tare, lista investitorilor, lista de capital de risc etc firme si pentru a gasi unele dintre cele mai noi baze de date online care au intrat în existenta în cadrul anul trecut sau asa. Aceste situri sunt valoroase pentru ca au venit online, atunci când economia a fost la cel mai mic este punctul atât de sursele lor de finantare sunt compuse de contacte inovatoare globala, care sunt, de fapt creditare în acest mediu economic schimbator si nu teren Lala de odinioara. Lucrurile s-au schimbat, iar procesul de crestere a capitalului este mai dificila decât oricând. Bratul-te cu un plan de afaceri bine, PPM strategice si de o solida baza de date on-line a investitorilor de a mobiliza capitaluri rapid si usor.

No comments:

Post a Comment