Furtul de identitate - Modalitati de combatere a

Primul lucru de retinut este faptul ca numarul dumneavoastra de securitate sociala (SSN) este o tinta primara pentru hotii de identitate, ceea ce înseamna ca trebuie sa aiba grija despre absolut nu le dezvaluie daca nu sunteti absolut sigur ca este în mâini sigure. Din acelasi motiv, avea grija de a imprima SSN pe cecurile dvs. si a face un punct de comanda o crestere anuala de Câstiguri de securitate sociala si declaratia de beneficii, astfel încât sa puteti verifica prin orice posibila frauda.<

Nu face un obicei din a maruntire tuturor informatiilor dumneavoastra personale si sensibil, mai ales vechiul credit precum si extrase bancare si ofera card de credit. Este cel mai bine sa utilizati un Concasor crosscut, in valoare de costul suplimentar deoarece acestea sunt mult mai eficiente decât tocatoare ordinare.

Amintiti-va sa pastreze fotocopii ale permis de conducere si carti de credit, astfel încât sa aiba o copie completa a toate detaliile dvs. înregistrate pe ele.

Este important pentru a transporta nu inutile carduri de credit around cu tu si sa va asigurati ca ati post tuturor facturilor si a controalelor la oficiul postal în loc de post box locala, care este o tinta usoara pentru hoti, care poate spala controale curat produselor chimice.

Este, de asemenea întelept de a anula conturi de neutilizate carduri de credit si sa verifice toate declaratiile dvs. card de credit bine înainte de a plati facturile. Este, de asemenea, o regula importanta de a nu divulga numarul cardului de credit sau orice informatii personale prin telefon, daca nu sunteti familiarizati cu apelantul sau de afaceri.

Spune-le ca le sune pe spate si apoi atunci a verifica autenticitatea acestora, daca doriti sa continuati cu tranzactia.

Este esential sa pastreze o verificare atenta cu privire la raportul dvs. de credit, care contine detalii sensibile personale si financiare, inclusiv nu doar SSN dumneavoastra, dar, de asemenea, toate numerele de cont, vechi si noi si chiar si numele a tuturor angajatorilor, anterioare si actuale.

Este o buna idee sa se alature pâna la o serviciu care monitoare rapoarte de credit si va anunta atunci când toate tranzactiile neobisnuite apar în numele dumneavoastra.

Daca aplici pentru un credit, nu insista ca creditorul distruge SSN pe formularul cererii si sa fie bucati sau se întoarce la tine raportul initial de credit. De fapt toate informatiile pe care creditorul are nevoie este numele dvs. si scor de credit pentru a le permite sa ajunga la o decizie cu privire la cererea dumneavoastra.

În cele din urma, pentru a reduce cantitatea de junk mail primiti, contactati trei birourile principale de credit si a cere eliminarea numelui dumneavoastra pe listele lor. De asemenea, contactati serviciul Direct Marketing Association preferinta mail, astfel încât numele tau se adauga la lista de oameni care doresc sa renuntati la primirea junk mail.

Dupa ce ati luat toate masurile de precautie indispensabile acestor, ati facut tot ce se poate pentru a nu deveni victima a furtului de identitate

No comments:

Post a Comment