Se ocupa cu Repossession

Se ocupa cu reintrarea în posesie, pot fi jenante si provocatoare de a obtine prin intermediul punct de vedere emotional, nemaivorbind ceea ce face sa prezinte un raport credit. Punct de vedere juridic, daca nu sunt în masura sa faca plati masina, creditorul care a asigurat ca veti fi capabil de a conduce vehicule în afara lotului masina in primul rand are dreptul de a cere masina. Conceptia gresita printre consumatori nu este o data ideea ca masina este predat la agentul repossession, cunoscut
Când se aplica pentru un alt împrumut o perioada de timp mai târziu vi se refuza, sau, în subsidiar, oferite rate ale dobânzii ridicate, care sunt de obicei asociate cu consumatorii care se încadreaza în piata subprime. Motivul acestei actiuni este notatia privire la raportul credit ceea ce reflecta faptul ca creditorul adnotate dvs. de împrumut masina cu verbiage care vorbeste despre reintrarea în posesie, valoarea împrumutului, si poate, de asemenea, suma de bani care a fost remarcabile precum si perioada de timp care a trecut în cele din urma, pâna când creditorul a decis sa închida contul dumneavoastra. Este posibil sa fi crezut ca împrumutul a fost trecut, ci raspunderea este înca acolo.

Din acest motiv, nu este o alegere înteleapta a lasa împrumut masinii dumneavoastra ajunge masura spatele vehiculului dvs. va fi în pericol de a repossession. Desigur, atunci când este vorba de a avea un acoperis deasupra capului, hrana pe masa, sau o plimbare de dulce, cu siguranta veti alege primele doua. Yet stiati ca puteti evita repossession de masina ta? În primul rând, contactati creditor dumneavoastra si a vedea daca acestea sunt dispusi sa lucreze cu tine. Unii vor a va permite sa sariti peste una sau chiar doua plati masina pe anul calendaristic, care va fi apoi adaugate la sfârsitul împrumutului. Alti creditori va permite sa va refinance împrumut masina la control o perioada mai lunga de timp, si conduce astfel în jos dvs. de plati.

Daca nici una sau acestea sunt optiuni pentru tine, mergeti mai departe si sa vânda masina, pentru suma de bani care este remarcabila pe ea. Apoi, întoarce-te si sa plateasca creditorului. Acest lucru va va pastrati de la luarea a lovit pe raportul credit, care este sigur sa vina Daca lasati repossession continua. Tineti minte ca, în plus fata de suma restanta notei, creditorul va percepe, de asemenea, o multime de taxe, pur si simplu pentru repossession. Desigur, daca ati gasit sunteti cu capul în jos, pe creditul auto, aceasta nu va fi o optiune viabila pentru tine. Uneori puteti merge la o reprezentanta auto si sa încerce sa comertul cu plimbare pentru o bataus ca dealer va finanta, apoi, pe lânga achitarea masina mai întâi. Acordate, acesta este un pic ca jefuirea Petru Pavel sa plateasca, dar ai cumpara timp - timp pe care ati putea sa utilizati pentru a gasi ca mare de locuri de munca care te vor ajuta pentru a achita nota.

No comments:

Post a Comment