Offshore conturilor bancare

Pentru marile corporatii si chiar companiilor mici si persoane fizice, îi ajuta sa aiba un cont bancar offshore pentru a proteja bunurile de numerar din impozite. Un cont bancare offshore asemenea brings mare flexibilitate întreprinderilor atunci când vine vorba la mobilitate numerar rapid si tranzactiile care întâmpla obicei în fuziuni si achizitii. Aceasta tip de configurare este adesea restrictionata de controale guvernamentale rigide peste monedele care sunt în bancile.

Deseori, locatiile< cele mai bune offshore bancare sunt state mici care nu au reguli stricte privind fluxul de valute straine în si din tarile lor si cele care nu impun taxe depuse de numerar. Unele dintre acestea sunt din Mauritius, Bahamas, si Antigua si Barbuda.

experti Business sublinieze avantaje câteva având o cont bancar offshore. Se spune ca multe banci offshore percepe taxe necostisitoare de servicii din partea clientilor si retur crestere a ratelor dobânzilor în comparatie cu cele mai multe banci. Aceste banci offshore oferi clientilor lor cu capabilitatea de a transferul si muta fonduri lor oriunde în glob la apasare de butonul mausului. Depozite si retragerile poate face online si prin debit-si-carti de credit Automated Teller. banci offshore au, de asemenea, politicile stricte atunci când vine vorba de a proteja identitatea clientilor si titulari. Acest lucru poate fi benefica pentru cele mai multe companii care nu poate fi deranjat de guvern constanta si private control. tarilor gazda acestor banci offshore furnizeze asemenea adapost fiscale. Desigur, este un scenariu diferita atunci când aduce bani dvs. înapoi la tara dumneavoastra.

Offshore bancare este reglementata prin legile internationale, dar majoritatea adesea este pâna la tarile gazda cum rigid le implementa. Acesta este probabil motivul pentru care unele persoane au conceptii gresite despre bancare offshore, ca mijloacele folosite de catre societati de fraudare guvernele lor. Dar faptul este ca bancare offshore este o practica comuna printre companii lumii. Si nu exista asemenea nici o lege restrictioneaza companii si chiar indivizi din deschiderea si mentinerea conturi offshore bancare.

No comments:

Post a Comment