Bancare si de plati Sistemul bancile noastre Utilizarea

Orice persoana care utilizeaza bani si banci este de multe ori extrem de neinformat despre aspecte ale sistemelor bancare si de plata care exista în tara, precum si a normelor care reglementeaza aceste operatiuni. Mai ales în cazul companiilor de service care îsi pierd plati sau agentiilor de colectare care banii proiect dintr-neautorizata a contului bancar, o lipsa de constientizare a acestor probleme poate costa mii de consumatori de dolari, a activelor acestora, sau casele lor.

Urmatoarele< sunt câteva termeni folosite în tranzactiile bancare consumatorului ca multe case au dat peste dar nu se poate au înteles ceea ce acronimele a fost pentru. ACH se refera la Automated Clearing House, care este o retea conceput pentru a procesa transferuri electronice de bani. Verificati 21 este o lege federala care ajuta faciliteze transportul controalelor bancare, prin intermediul imaginii electronice; este conceput sa elimine utilizarea verifica hârtie în tranzactii. ECC refera la conversia verifica electronice, care este atunci când un comerciant ia verifica un client ca un document sursa într-un transfer electronic de fonduri. Controlul nu este folosit ca o verificare, dar numai ca document de sursa de un transfer electronice. Verificarea originala este de fapt returnate, distruse sau anulate la consumator. Aceasta este o practica tot mai mare printre comercianti. EBT standuri pentru electronice de transfer si Benefit se refera la transferuri guvernamentale bazate pe necesitati. Un mandat federale cereau statelor de a furniza alimente si stampile alte beneficii prin transfer electronic. Acest sistem foloseste de obicei sau smart carduri de debit a finanta contul beneficiarului bunastarea lui.

În lumea bancare de consum si plati, exista un numar mare de diverse tipuri de tranzactii, fie pe suport de hârtie, pe cale electronica, într-un telefon fix sau de celule, pe internet, sau prin folosirea diferitelor tipuri de carduri. În multe cazuri, de diferite acte legislative reglementeaza fiecare tip de operatiune, cu unele tipuri de plati sunt reglementate prin statut numeroase federale. Doar o prelevare a probelor de acestea sunt enumerate aici: uniforme Codul Comercial; Verificati 21 Act; Regulamentul CC; FTC telemarketing regula; electronice Fondul de Actul de transfer; nationale automatizate de centre de asociere; adevarul în Actul de creditare; electronice Benefit transfer; Social Security si Serviciul de Securitate Venituri; EFT 99 Act.

Legea care reglementeaza tranzactiile cel mai direct de validare este Uniform Comercial Code, a articolelor 3 si 4. Desi exista unele variatii de stat, a UCC a fost adoptata de catre fiecare membru. Articolele au fost scrise cu intentia de a facilitarea transferurilor bancare si prelucrare a controalelor - de a nu oferi protectie pentru consumatori. Alte sectiuni ale legii si alte reglementari sunt scrise pentru a proteja clientii bancare.

Articolul 3 din Uniform Comercial ocupa Code cu instrumentele negociabile, care include controale. Exista doua tipuri de instrumente negociabile: notele si proiecte. O nota este o promisiune de a plati un împrumut sau rate contract de vânzare si include biletul la ordin semnul debitorilor, atunci când a cumpara o casa. Un proiect, pe alta parte, este un ordin de consumator pentru banca sa plateasca si include controale care sunt platibile la cerere, si care se bazeaza pe un cont la o banca anume.

În ciuda intentiei de a UCC facilita prelucrarea controalelor de catre banci, regulamentul ar impune o taxa pe toate partile sa actioneze cu buna-credinta. Sa îndeplineasca aceasta obligatie, nu exista un test de doua parti. Mai întâi, un test de subiectiv întreaba daca banca a actionat în mod necinstit. Apoi, un obiectiv de testare întrebari daca banca urmat standarde comerciale rezonabile. Aceasta obligatie nu ofera un nivel de protectie a consumatorilor, daca banca a încalcat obligatia de buna credinta.

Partile tipice pentru o tranzactie a verifica sunt sertar care scrie controlului; banca tras, care este obligata la plata controlului; banca payor care este ceea ce banca tras face referire la o data cecul este depozitat; beneficiarului caruia a verifica este facuta la; si titularul care este la persoana sau institutia care se afla în posesia a verifica.

De-a lungul urmatoarelor câteva saptamâni, mai multe articole vor fi adaugate cu privire la servicii bancare de consum si platilor, inclusiv platile catre companiile ipotecare si aspecte referitoare la instrumentele negociabile, cum ar fi bilete la ordin privind tranzactiile imobiliare. Exista o lista întreaga de protectie care sunt disponibile pentru debitorilor, în situatii în care sunt necesare pentru efectuarea de plati, fie prin intermediul a verifica sau transferul electronic, si cunoasterea despre sistemele de plati si compensare în uz în tara le poate ajuta sa apara împotriva foreclosure si ipotecare frauda .

No comments:

Post a Comment