Strategii pe termen lung pentru Gestionarea volatilitate

Desi este, de obicei, nu este de dorit sa elimine riscul, nu sunt strategii care pot ajuta la gestionarea volatilitatii portofoliul dumneavoastra. Un amestec de investitii diversificat, se concentreze pe o stocuri mari de crestere capac, si expunerea la managerii de portofoliu active poate ajuta pe toti care lucrati cu o volatilitate mai mare pe piata.

Întoarcerea de diversificare

Noi credem ca diversificarea eficace devine tot mai important într-un mediu de volatilitate în crestere. Ne as
Corelatia masoara gradul în care se întoarce activelor muta împreuna sau în directii diferite. Lungul timpului, corelatia între doua clase de active se pot schimba. De exemplu, relatia dintre revine totala a stocurilor si randamentul total de obligatiuni au variat în ultimii 75 de ani. În timpul o mare parte din anii 1980 si 1990, stocul de obligatiuni si preturile în general, sa mutat, împreuna, cum se reflecta în corelatie între 0.5-le peste period.1 În anii 1990, valoarea de diversificare oferite investitorilor mici - stocuri si obligatiuni în general, sa mutat in aceeasi directie . În schimb, corelatia dintre stocuri si obligatiunile în ultimii ani - ca în anii 1950 - sa inversat, ajungând -0.5. Diversificarea are o valoare mai mare în gestionarea volatilitatii acum decât oricând în ultimii 40-50 ani!

Scaderea recenta în piata de valori a fost reflectat într-un declin al veniturilor (si, cresterea preturilor de obligatiuni), ca asteptarile participanti pe piata "pentru cresterea economica s-au temperat. Într-adevar, din moment de vârf în S & P 500 pe 19 iulie, obligatiuni pe termen mediu guvernamentale au câstigat aproximativ 5%, în timp ce stocurile au scazut de aproximativ 5% .2

Ne asteptam corelatia dintre stocuri si obligatiunile de a ramâne sub nivelurile observate în anii 1980 si 1990. Într-o epoca de un ritm scazut, relativ stabil al inflatiei la niveluri istorice, volatilitatea ratelor dobânzii poate fi determinate mai mult de asteptarile pentru rata reala de crestere economica decât asteptarile inflationiste. În general, cresterea inflatiei tinde sa fie un efect negativ atât pentru actiuni si obligatiunile. În schimb, în crestere reala de crestere este un plus pentru stocurile dar negativ pentru obligatiuni, deoarece randamentele de obligatiuni în general, creste si preturile scad. O perioada similara corelatie negativa între stocul de obligatiuni si preturile care rezulta din inflatie scazuta si stabila avut loc în anii 1950 si 1960.

O prestatie de corespondenta dintre schimbare actiuni si obligatiuni este ca volatilitatea preturilor ramâne ridicat în anii urmatori, o corelare mai mica decât medie între stocurile si obligatiuni de stat ar trebui sa produca beneficii mai mult de la diversificare, care ar trebui sa serveasca la o volatilitate moderata de portofoliu global.

Du-te pentru crestere

În ultimii ani, ca a fost usor pentru investitorii, care nu periodic reechilibreze portofoliile acestora de a deveni supra-ponderate în stocurile de valoarea - dominat de sectorul financiar, care se afla la hub-ul a turbulentelor actuale de piata. , Cu exceptia a consecintelor balon de tehnologie la începutul anilor 2000, stocurile valoare au tendinta sa fie mai ciclica decât stocurile de crestere - ceea ce înseamna ca afisarea volatilitate mai mare atunci când o crestere economica încetineste. Ca volatilitatea sa întors la stocuri de crestere pe pietele financiare au afisat o volatilitate mai putin decât colegii valoarea lor.

Ne asteptam la o performanta mai buna de stocuri de crestere în anii urmatori. În contrast cu anii 1990, excesele care s-au acumulat pe durata ciclului de afaceri 2000s poate fi gasit în valoare decât stocurile de crestere. De exemplu, sectorul energetic a majorat, împreuna cu preturile la energie si este vulnerabil la un pullback în preturile de la nivel record si a sectorului financiar este expus la perioada de dupa balon în datoria subprime. Mari de crestere capac de clasa activ este mai atractiv scump decât în orice moment din ultimii 10 ani si cresterea veniturilor va ramâne probabil robuste.

Obtineti active

Activa benefit managerilor într-un mediu de volatilitate în crestere. Procentul de manageri activi bate indexul lor tinde sa creasca si cad cu tendinta volatilitatii pietei. Timpul doua jumatate a ciclului anilor 1990 economice, volatilitatea constant trandafir - ca facut procentul de managerilor capac mari bate piata. Procentajul de manageri capac mare bataie de indicele crescut constant, împreuna cu o volatilitate de la 11% la sfârsitul anului 1995 la 68% pâna la sfârsitul anului în primul trimestru al 2001.3 În volatilitate ramane ridicate fata de ultimilor ani, am putea nerabdare sa mai puternica relativa de performanta de catre manageri fata de indexurile acestora.

Desi întoarcerea volatilitatea poate fi nedorite de unele participantii pe piata - poate fi efectiv veste buna. The redresare a volatilitatii are istoric fost urmata de ani de câstiguri suplimentare înainte de sfârsitul ciclului de afaceri.

Un accent pe diversificarea, stocuri mari de crestere capac, si a gestionarii active poate contribui la gestionarea eficienta a portofoliului de volatilitate. În plus, noi credem ca volatilitatea prezinta oportunitati de crestere pentru a spori potential reveni si gestionarea riscurilor, prin schimburi tactic alocare a activelor. Decât ignora volatilitatea si adere la o alocare rigida, cautam sa capitalizeze pe piata volatilitatea si efectuati utilizarea deplina a flexibilitatea cadrului noastre alocarea activelor.

1 S & P 500 si Ibbotson Intermediare Term Guvernul indicele obligatiuni

2 Ibbotson intermediar Term Guvernul obligatiuni indicele

3 Chicago Board Optiuni Schimb Volatilitatea Index; managerilor mari de baza PAC în date Lipper.

Acest articol nu este destinat sa furnizarea de investitii specifice sau consultanta fiscale pentru orice individuale. Consultati consilier dvs. financiare, consilier dvs. fiscal sau ma daca aveti orice întrebari.

No comments:

Post a Comment