Care sunt Cecuri Casier lui?

Chiar daca a verifica termenul de "casierul" este oarecum comune, exista multe persoane care nu sunt exact sigur ca ceea ce verifica un casier este sau modul în care acestea sunt presupuse a fi utilizate. Daca ati gasit-te intrebi cu privire la aceste lucruri atunci când aceeasi ati auzit o mentiune a verifica un casier, apoi informatiile furnizate de jos ar trebui sa va ajuta sa înteleaga exact ceea ce sunt aceste verificari, acolo unde ele sunt emise, si modul în care poate fi utilizate.

De
La este cel mai de baza, verifica un casier este pur si simplu o verificare care este eliberat de catre o banca sau alta institutie. a verifica un casier serveste în acelasi scop ca un cec personal, desi este în general considerata a fi mai sigur, deoarece este redactat direct de catre institutia care a fondurilor pentru a verifica vor fi preluate de. diferitelor banci si furnizori de servicii financiare poate avea forme usor diferite de controale casier, desi cea mai mare parte aceste diferente sunt cosmetice ... controalele s-au înca functioneaza în acelasi mod, indiferent de cum se uita.

În cazul în care obtine un

verificari Casier poate fi primit de la cele mai multe banci, precum si de la o varietate de alti furnizori de servicii financiare. Ca numele ce putea însemna, puteti solicita verifica un casier direct de pe un casier si povestitor la banca sau furnizor de servicii de alegerea ta. În cazul în care veti gasi aceasta banca preferata, creditor, sau alta societate financiara nu ofera controale casier, nu-ti face griji, ea nu ar trebui sa fie foarte greu sa gasesti un alt ca nu ofera aceste verificari, sau altor servicii financiare, cum ar fi ordine de plata care lucreaza în acelasi fel de mult.

Cum lucreaza

controalelor Casier lucru mult în acelasi mod ca paycheques regulate sau cecuri personale, desi exista unul sau doua diferente minore. În loc de a fi scrise de catre persoana care este cu ajutorul controlului, un casier or casier la banca sau societate financiara va scrie sau imprima informatiile pertinente asupra a verifica. În plus, finantarea verifica casieria poate fi trase dintr-un cont bancare existente sau poate fi platite la acelasi timp verifica casieriei. Nu este adesea o taxa de serviciu implicat pentru elaborarea controalelor casieriei în plus fata de suma pe care este pentru a verifica, desi unele banci sa renunte la aceasta taxa pentru persoanele fizice care detin un cont bancar cu.

Dupa ce cecul este primit de afaceri sau individuale, ca este scris, acestea pot bani sau depozit it asa cum ar orice alt control. În multe cazuri, aceste controale vor fi creditate în contul mai repede decât controalele personale ar fi, pur si simplu pentru ca banii pentru a verifica casierul sunt colectate în avans a verifica efectiv scrise.

Utilizare comuna

verificari Casierul poate fi utilizat în acelasi mod în care orice alt control vor fi utilizate, desi unele foloseste poate fi mai popular decât altele. Acestea sunt adesea folosite ca plata pentru achizitii mare (precum un automobil sau alt vehicul), platile catre guvern sau alte entitati care nu accepta controale cu caracter personal (din cauza sansa acestor controale rigida), precum si platile pentru marfa prin corespondenta sau alte bunuri pentru persoanele fizice care nu detin un cont chequeing.

Acestea nu sunt utilizate în mod obisnuit pentru cumparaturile zilnice, ca urmare a naturii precise de cumparare ele si neplacere de a avea sa le achizitioneze de bine în avans.

No comments:

Post a Comment