Vrei o Buna gestionare Strategia Bani? Cumpara o masina folosita

Tata este o destul de bine-de-a face afaceri. Ca un copil crescut, niciodata am înteles de ce niciodata tata cumparat o masina noua. El întotdeauna venit acasa cu o Masina utilizata si I thought it fost deoarece noi erau saraci. Ca adult, acum am înteles ca cumpara o masina folosita a fost parte din tata strategia generala de planificare avere. A mers? Ei bine, el este retras confortabil, bogat, si înca de conducere vehiculelor utilizate.

Acum, ca copil, am avut nicio idee despre ceea ce depr
Tata avut o teorie despre obiceiurile bani buni deciziilor; plati numerar pentru lucruri care deprecia si utilizarea credit pentru lucruri care aprecia. O masina se depreciaza, deci, daca aveti posibilitatea, plata în numerar. Lucruri precum imobiliare, antichitati, arta si investitiilor aprecia acest lucru, la aceste lucruri este OK sa împrumute bani.

Am înca la propriile o masina noua. As vrea sa într-o zi, dar invariabil, eu mostenit tata lui logica cu privire la gestionarea banilor. Deci, recent am platit bani pentru Cadillac meu usor utilizat. Acesta nu poate au avut ca miros masina noua dar, simtea nou, acesta kilometrajul avut scazuta, o istorie mare, si am cazut în dragoste cu experienta de conducere un Cadillac. Si, pentru ca eu sunt independenti, masina si toate cheltuielile sunt un impozit scrie oprit. Ar trebui sa ajung vreodata sa aterizeze pe vremuri grele, eu nu trebuie sa va îngrijorati vehiculul ca o povara. Este un activ ca am poate vinde oricând.

Înainte de a cumpara nou sau utilizate, au o privire la optiunile de finantare disponibile pentru tine si sa decida care optiunea face face mai multi bani sens la situatia curenta. Fie ca sunteti de plata în numerar, leasing sau de finantare, ai nevoie de cercetare modul în care un nou sau de cumparare utilizat ajuta dumneavoastra total strategia de gestionare a bani.

De exemplu, pentru persoane cu un istoric al creditelor proaste din cauza divort, falimentul, un esec, etc afaceri, un credit Autoturismul poate ajuta sa repararea credit deteriorate. Am face atât pe termen scurt si lung sentiment termen lung de a lucra cu o reprezentanta reputatie Masina utilizata care va pot ajuta sa atinge scopurile dvs. de credit de reparatii. Un cash buna avans va contribui la aceste plati lunare mai mici, si un plan de mic de gestionat de plata lunara va merge un drum lung de a ajuta la reconstruirea dvs. de credit.

Deci, daca va cumparati o masina folosita, iata meu zece sfaturi de top sa aiba în vedere înainte de a pleca de cumparaturi:

1. Au claritate asupra a ceea ce iti poti permite. Stii bugetul dvs.!

2. Daca aveti nevoie de finantare, sa faca anumite stii ce sunt sterse pentru înainte de a merge la cumparaturi!

3. Salva pâna banii pentru depozit si au depozit gata în caz veti gasi ceea ce cautati!

4. Daca stiti marca si modelul dorit, suna compania de asigurari înainte de timp de a obtine o oferta de a face anumite acest lucru este în conformitate cu bugetul dvs. lunar. De exemplu: Vagoane 2 usi sunt considerate adesea masini sport prin companiile de asigurari si poate fi mult mai scumpe sa asigure peste un vehicul familie 4 usa.

5. Asigurati-va ca ati cumparat de la un dealer reputatie

6. Ca o norma de degetul mare, uita-te pentru masini cu kilometraj redus. Va recomandam sub 60 de mii km.

7. Test Drive masina ta de a face anumite îl iubesc! Verificati totul: stare corpului (a verifica pentru rugina), viteze mari, viteze mici, stergator, radio, aer conditionat, incalzitor, inversa, motor, etc trapa Asigurati-va ca are toate gusturile vrei!

8. Dupa ce ati gasit masina te iubesc, te vehiculul verificat de catre un mecanic cu reputatie. Asigurati le verifica pentru rugina, dovezi ale accidentelor, sau orice parti majore care ar duce la a fi o problema potential costisitoare precum motor, suspensii, directie, frane, anvelope, etc Intreaba despre istoria de vehicul si garantii.

9. Sa fie informat despre pretul. De cercetare din pretul pe web sau prin intermediul dealerilor alte de a face anumite pe care le primiti un pret corect.

10. În cele din urma, asigurati-va sa negocieze. Niciodata nu doare sa încerce sa negocieze, chiar daca nu sunteti orice bun la asta. Sunt sanse veti obtine o afacere doar pentru cer.

No comments:

Post a Comment