Usor pentru a obtine, greu Let Go

Va permite sa ia un cuplu si le numesc domnul si doamna Brown. Ca multe mii de altii care au foarte putin pana salvate, ele nu puteau nu reusesc sa observati doua lucruri: bani era simplu sa împrumute, si case au crescut în valoare prin furtunos. Nici un fel în care s-au de gând sa ma stânga dintr-o asemenea ocazie!

Înainte de mult timp, au gasit casa acestora, obtinute cu usurinta de credit, si a vazut instantaneu de cumparare a acestora obtinerea valoare considerabila. Ei nu au simtit atât
Mii de cupluri ca Smiths au devenit investitorilor mândri noi proprietati, de conducere, astfel piata în sus si în sus.

Era evident ca un procent periculos de mare de împrumuturi au fost acordate debitorilor cu mult dincolo de mijloacele acestora de a rambursa. Ca urmare, numeroase creditorii ipotecari sa prabusit atunci când inevitabila a venit. Aceste numere uriase de aceste credite ipotecare subprime au fost înfiintate, care a cauzat ravagii si mai multe banci au fost plasate în dificultati atunci când aceasta clasa de debitor nu a reusit sa faca plati. Mai mult, o multime de ipoteci au fost vândute pe investitorilor diverse si fondurile speculative, a face viata lor mizerabila a spune putin.

Bani devine greu sa împrumute în cazul în care bancile au coffers goale. vânzatori Desperate începutul scaderii preturilor lor, mai ales, dar acest lucru nu va functiona, deoarece problema reala nu este pretul, dar incapacitatea de a obtine un împrumut care se opreste o vânzare. Bineînteles acest tip de situatii pot face numai lucruri mai rau. Negativ seturi de capitaluri proprii în, aducând alte complicatii.

Este trist sa-si piarda o casa, ci repossessions sunt în crestere. În timp ce poate ajuta piata permitându deoarece oamenii nu mai pot trai cu mama si tata pentru totdeauna, aceasta nu este un raspuns permanenta.

Atunci când bancile au o penurie de bani nu este doar acasa cumparatori care au suferit, ci toate tipurile de afaceri de la companii mari catre comercianti mici sunt lovit. În mod automat, acest lucru la rândul sau, seturi probleme de mii de persoane private, care nu pot tine pasul platile lor ipotecare precum si alte obligatii.

Se pare ca vechiul mod de a face sigur ca un debitor este demn de un credit, trebuie sa fie respectate cu strictete. Este posibil sa nu va rugam unii, dar pe termen lung se va restabili sanatatea atât la împrumutat si creditor. Exceptia cazului în care cele doua au o afacere fericit, nu va fi întotdeauna o problema.

No comments:

Post a Comment