Ce recurente de facturare este si ce beneficii Pot primi?

A de facturare recurente este o unealta de servicii de încredere folosit de gateway-uri de plata multe pentru a îmbunatati colectarea de furnizori precum si facilita plata hassle-free de clienti. Acest serviciu este recomandat pentru taxele care vin in mod regulat si intervalul cum ar fi aderarea si taxe de abonament.

Cu o concurenta dura întâmpla intre procesoare de plati, sunt inventeaza continuu functii de servicii de a satisface nevoile clientilor lor. facturare recurente este una dintre
Definitie

Un facturare recurente este o caracteristica adaugata folosite de catre gateway-uri de plata care permite facturarea automata în contul clientului în conformitate cu programul preferat. Aceasta este o serviciu special creat pentru confortul clientilor.

Cum functioneaza

Un profil de client, care contine numele clientului, declaratia de facturare, suma exigibila, programul de plata, frecventa de încarcare, precum si durata de plata este creat. , O data ce sunt înscrisi în acest serviciu, oricare preferati, taxele lunare vor fi în mod automat taxat de pe cardul de credit sau suma se poate deduce din cardului tau de debit.

Atunci când este aplicabila

Acest serviciu este ideal pentru tranzactii care necesita încarcare regulate, cum ar fi cele profitat pe baza rate, taxe de membru sala de gimnastica, taxele la abonamentul de cablu, precum si îi place. Acest lucru ofera clientilor capacitatea de a controla o situatie financiara în functie de disponibilitatea fondurilor.

Cum sa beneficieze de acest serviciu

Din moment ce nu toti furnizorii de servicii ofera acest tip de facilitate, aveti nevoie sa se intereseze de ei înainte de aplicarea. Cu toate acestea, daca acest lucru este integrat în serviciul lor, pur si simplu sa completati formularul de cerere online cu informatiile necesare. Folosind numele dvs. de cont de comerciant si parola, cererea este doar în atins. Clientii sunt notificate prin e-mail în fiecare dupa tranzactie facut.

Cât de mult este tariful

În afara de taxa de servicii de baza, un cost suplimentar de facturare recurent, se adauga la partea de sus a taxelor regulate, care poate varia de la un prestator de servicii la altul. Aceste tarife includ taxele infiintat si taxa lunara în afara de taxele mentionate anterior.

Avantaje

Acest beneficiile caracteristica atât clientilor si comerciantii în maniera urmatoare:

Clienti

Cu aparitia de aceasta facilitate, a dat comoditatea clientilor sai în gestionarea facturilor lor. Acolo is nu nevoie sa aloce manuala fonduri, ceea ce înseamna complicatii mai putin din partea ta. Puteti alege de la datele de facturare bi-saptamânal, lunar sau trimestrial, care este o metoda flexibila de colectare. Nu va fi costul mai mic fata de facturare manual, din cauza absentei unor taxe pe tranzactie. Clientii vor primi, de asemenea, actualizari regulate cum ar fi expirarea cartelei, esecul de tranzactii, si transferul de fonduri. Cele mai multe dintre toate, fondurile clientului sunt asigurate, deoarece nu este necesar de a stoca informatii sensibile. , Aducând beneficii atât de mult, aceasta va creste posibilitatea de sesizare ca urmare a satisfactiei clientului's. De un lucru bun despre acest produs este ca unele dintre furnizorii oferi o perioada de proba de a oferi clientilor suficient timp sa decida daca sa continue sau nu cu acest serviciu.

Comercianti

Flux de numerar este monitorizata periodic prin notificari e-mail. Puteti urmari afacerile dumneavoastra, deoarece actualizarile si rapoarte în timp util cu privire la anularea, consumat vânzari, si mai sunt incluse. controlul total al finantelor este un alt avantaj al acestui serviciu, deoarece puteti anticipa deja atunci când fondurile sunt disponibile.

Daca doriti sa profite la maxim de gateway plata, sa fie sigur sa beneficieze de servicii de facturare se repeta. Acest lucru va va oferi flexibilitate atunci când vine vorba de gestionarea contului.

No comments:

Post a Comment