Cum sa trimiteti bani Acasa

Trimite bani în strainatate poate fi uneori o adevarata aventura, daca nu stii ce faci. Nu e teribil de complexe, dar exista cu siguranta ceea ce faci trebuie sa stii pentru a face o treaba buna din ea. alege doar o servicii de transfer bani din cartea de telefon sau alege o prima vezi online nu este o ideea inteligent, pur si simplu pentru ca nu aveti nimic pentru ao compara cu. Acesta este de ce este atât de important pentru tine sa comparatie magazin online, mai multe alte metode de a trimite< bani în strainatate - mai ales daca doriti sa salvati bani pe taxe de transfer si de a lua bani de la destinatia sa finala de repede.

Daca va cautati de a salva niste bani pe transferul de taxe pentru trimite bani in strainatate, ai putea încerca sa trimiteti prin intermediul fondurilor de servicii online securizate. În timp ce onorariile lor sunt de multe ori destul de scazute, tu ai nevoie de un cont de bancar sau o carte de credit, acces la Internet, un lucru e-mail si un cont online. Cele mai multe ori, persoana care primeste banii va trebui de asemenea, o contului bancar si cel putin, o adresa e-mail. Acest lucru nu se întâmpla întotdeauna, asa ca întrebati despre acest lucru atunci când ati decis care ruta de a trimite bani în strainatate.

Daca se intampla sa fi trimiterea de bani in strainatate in mai degraba cantitati mari, spune ca nu sunteti cumpere o casa de vis in Dubai, sau începând unei societati noi afaceri în Malta, s-ar face mai mult sens financiar (traducere: este mai ieftin) de a utiliza un broker moneda reputatie . Acest lucru este în special cazul atunci când trimite în mod regulat bani în strainatate. Veti avea nevoie pentru a configura un cont cu brokerul si au un cont bancar finantate sau un card de credit. Sugestie: folosind brokeri înseamna ca sunt în masura sa ia masurile necesare pentru ratele de schimb fixe pentru o perioada de timp. Acest lucru este un real bonus.

Vorbind de un bonus, folosind cartele preplatite devine rapid traseu pentru a merge, daca doriti comoditate în a trimite bani peste hotare. Ele sunt o alternativa rapida si usoara de a º teptare vechile metode de a trimite bani in strainatate. Aceste carduri de credit sau actioneaza ca carduri de debit. Tot ce trebuie sa faci este incarca cartela cu fonduri si destinatarul poate petrece doar suma pe card. Avantaje? Folositi-le in loc de bani de calatorie, pentru achizitii online, le folosesc la orice bancomat de pe Pamânt si sa le utilizeze de a retrage numerar.

Daca sunteti un tekkie total si în cele mai noi si modalitate inovatoare care te ajuta in timp ce trimite bani peste hotare, încercati ideea card de debit. O carte trimisa destinatarului dvs., care este încarcat cu fonduri oricând acestea sunt necesare. Cel mai frumos lucru aici este ca banii pot fi retrase atunci când este necesar la orice bancomat, iar beneficiarul nu are nevoie de un cont bancar. Sau, du-te de telefonie mobila si a trimite bani prin SMS. Daca exista vointa, exista o cale pentru a trimite bani peste hotare.

No comments:

Post a Comment