Nu credeti ceea ce auziti Granturi About US

cred Niciodata hype ca banii este being a da away pentru drum liber catre guvernul SUA. Ea nu putea fi departe de adevar. Crede în vechea "nimic nu este pentru" liber. Exista multi websites si online carti care ar placea sa am credeti ca. Obtinerea unei subventie guvernamentala este un proces lung si tedious. Odata faci primi o subventie, tu constant trebuie sa raspunda si sa raporteze înapoi la guvernul federal.

O subventie guvernamentala nu este o freebie ". Guvernul defineste o subventie c
Granturile sunt acordata întreprinderilor ca sunt dispusi sa mute la o arie deprimat, precum un centrul. Ele sunt acordata întreprinderilor a instrui lucratorilor care altfel nu putut gasi locuri de munca. Veti gasi granturi multe lucrator tip daca sunteti o mica afacere. Pur si simplu mergeti la grants.gov site-ul pentru a afla mai multe informatii. Este o resursa nepretuit. Exista subventii a conserva apa sau sa înceapa o ceas cartier în comunitatea ta. Daca va puteti gândi ei, aceasta probabil exista. Cheia este, daca sunteti eligibil sau nu. Daca sunt aprobate, veti avea nevoie constant sa respecte standarde stricte pe toata durata proiectului.

Daca sunteti norocos suficient pentru a obtine o subventie, fie ca este prin afacerea dvs. sau tine (desi improbabila) nu cred ca banii pot fi utilizate pentru doar nimic. Guvernul a reguli foarte stricte pe ce banii pot fi folosite pentru si ceea ce nu poate. Ei fac audituri anuale ale unde bani este merge. Acest lucru face sigur ca toate fondurile sunt cheltuite în modul în care a fost destinat. Orice bani care nu este cheltuit merge direct înapoi la guvern.

Asemenea, orice modificari vedere propunerea trebuie aprobate mai întâi catre guvern înainte ei sînt made. Orice detaliu ai putea imagina vor fi monitorizate de catre guvern. Exista un pret sa plateasca sa se implice cu guvernul. Granturile sunt destinate sa ajutor datatorul nu, receptorul.

No comments:

Post a Comment