Cum sa va protejati Din Identity Theft - Partea Unul

furt Identitate a devenit destul o epidemie în aceasta tara. Aceasta crima este angajat sa milioane de americani fiecare an. Din pacate, spre deosebire zilele batrânesc, unde va încredere toata lumea inclusiv vecinii tau, astazi tu niciodata poate fi prea atent. Fiind prea încredere altor oameni frunze va prada având identitatea dumneavoastra furate.

Veti auzi despre furtul de identitate tot timpul, dar ce este adevarat? Potrivit Federale Comert furtului de identitate Comisia este oricand cin
Deci, în termeni simpli, ei pretend acestea sunteti, utilizeaza informatiile dvs., si rula pâna datoriei imens, obicei carte credit a datoriei, toate timp pretinzand fi tu.

Comisia Federala pentru Comert a raportat ca în ianuarie 2007, au fost aproape 250 de mii plangerilor depuse de furt de identitate, care a fost de pâna 36% din cea din 2006, cu pierderi totale în intervalul de un $ enorm 1100000000. Într-adevar, Comisia Federala pentru Comert estimeaza ca o medie de 10 milioane americani au identitatea furat în fiecare an. WOW! Care este doar necrezut.

Si pentru înrautati situatia, daca aveti cazut victime la furtul de identitate nu numai ati fost o victima, dar aveti hassle de fixare mizeria. Experienta mea a demonstrat ca acesta ia victima medie de furt de identitate aproximativ 2 ani, si nenumarate ore si ore, sa recâstige lor de credit si viata lor. Nu numai aveti a lupta cu fiecare de credit raportare agentie, dar cu companiile raportare creantelor, apoi dovedi ca tu chiar nu erau unul la spre suporte datoriei. Sa va spun, nu este usor.

Potrivit FTC, hotii calificati poate fura identitatea dvs. prin intermediul un numar de moduri:

O Fura tau de mail, portofel dumneavoastra sau poseta

o Prin phishing. Phishing este atunci când un hot reprezinta ca o companie legitim mai frecvent facut prin email sa verifice informatii personale, cum ar fi Nume dvs., Adresa, Securitate numarul Sociale, numarul cardului de credit, etc

O Ei va fure informatiile din întreprinderile care au deja ca informatiile privind fisier.

Odata un hot are informatii dumneavoastra personale, ei pot folosi ca informatiile sa deschida conturi utilizarea identitatii dvs.. Exista multe forme de furt de identitate care este în curs practicat. Unul formularul este carte frauda credit, în care persoana pretinde acestea sunt tu folosire informatiile dvs. personalized dar adresa modificari, astfel cardurilor si factura mergeti la o adresa diferita. Apoi au raft pâna o tona datoriilor si nu plati nota. Alta forma este prin fraudei bancare. Acest lucru este când cineva deschide nici un cont în numele tau si scrie controalele rau sau preface a fi tu si electronic transferuri de bani din conturile existente si drenuri de economii viata ta. Înca alta forma de furt identitate este atunci când au deschis un telefon celular în numele dvs. si premergatoare factura si apoi nu platesc. Apoi compania telefonul este vine dupa tu pentru plata. Si acest lucru este doar pentru a numele câteva dintre moduri comune în care cineva foloseste informatiile dvs. furate.

Deci, cum te proteja so that tu nu cad victime aceasta crima oribil?

** Acest articol este parte unul dintre unui articol parte doua. Pentru a vedea restul acestui articol, mergeti la Amys articolele

No comments:

Post a Comment