Dezvoltarea IQ tau financiar - Partea 1

Partea # 1 - Definirea Einstein de nebunie

Albert Einstein definite o singura data nebunie ca "a face acelasi lucru de peste si peste din nou si asteapta diferite


EZULTATE ".

Cele mai multe daca nu toate ne tânjesc pentru ceva mai bine. Este o parte naturala din noi.

Vrem o masina mai buna, o casa mai mare, cele mai bune lucruri pentru pe cei dragi.

Pastram în speranta de mai bine, dar, în scopul de a obtine ceea ce nu va puteti permite, ati luat pentru a face ceva ce nu au fac
Lasa-ma se pronunta pentru voi ...

Repetitia va da NU rezultate diferite. Continua face acelasi lucru - si multe dvs. va fi aceeasi.

Ca un angajat, nu poti continua cu acelasi loc de munca si sper ca un sef dvs. vor începe brusc sentimentul generos si sa va dea o marire de salariu. Aceste zile, vei avea noroc ca nu va fi nici reduceri de personal în compania dumneavoastra. Schimbarea catre un alt angajator va oferi doar o scurta solutie pe termen lung într-o dilema, care este pe termen lung.

Si da - ai putea lua un loc de munca doua sau a treia, dar cat timp ati putea sa o sustina înainte de a începe sa luati-o de taxare?

Adevarul brutala: vânzarea timpului pentru bani nu este sens întelept economice pe termen lung. Puteti tine pe cresterea de ore pentru a încerca sa câstige de sobolan rasa, ci la sfârsitul zilei, sunteti înca o parte din el!

Cresterea salariilor dvs. doar te pune intr-o categorie de impozitare mai ridicat. cresteri dvs. salariu, dar face acest lucru cheltuielile pe casa si masina.

Cum veti mai bine te atunci când petreci tot timpul lucreaza pentru un angajat, care lucreaza la plata impozitelor si de lucru pentru banca sa plateasca dumneavoastra de credit ipotecar si creditul auto? Ce daca sunt luate îmbolnavesc si nu poate lucra mâine? Va guvern, angajatorul sau banca avea grija de familia ta?

Nu cred.

Este timpul sa te pui în controlul finantelor dumneavoastra.

Acesta este sfârsitul parte.

În cadrul urmator, noi vom fi pus intrebarea "Ce este de bani?"

Raspunsul nu ar fi ceea ce crezi.

Ne vedem apoi ...

De a obtine restul acestui curs - Click aici e absolut GRATUIT!

No comments:

Post a Comment