Raspunsul dumneavoastra întrebare: cum aflu Scor meu de credit

Daca decideti sa deschida diverse carduri de credit si aplica pentru credite de start, atunci va trebui sa treaca prin mai multe procese si sa completati multe forme, pentru ca bancile sa evalueze cât de mult bani vei primi si ce tarifele vor fi de interes.

Unul din factorii principali care vor influenta decizia bancii se va Scorul dvs. de credit.

Scorul dvs. de credit le vor arata cum fiabile sunteti la plata înapoi banii si mai mare scorul dvs. de credit, mai bine, sunt sanse de a obtine< un împrumut bun. "Dar cum pot afla Scorul meu de credit?" va poate solicita.

Ei bine, exista o multime de online, informatii despre cum puteti gasi scorul dvs. credit, gasi rapoartele dumneavoastra credit si a vedea exact cum a îmbunatati scorul dvs. credit folosind diagrame. Aceste servicii sunt gratuite, de asemenea, pe multe site-uri pentru o perioada limitata de timp, si puteti verifica scorul dvs. în fiecare zi, daca doriti sa.

Alte locuri pentru a gasi scorul dvs. de credit va fi de la un consilier financiar, sau de la brokeri de sigur ca va ajuta sa gasiti cele mai bune dvs. de împrumut, în functie de situatia financiara actuala.

Acestea vor utiliza scorul dvs. de credit si sa încerce sa va ajuta sa gasiti si de a îmbunatati scorul dvs. de credit, astfel încât sa puteti obtine o legatura mai buna, sau masina de împrumut. Unul din modurile pe care le va face acest lucru este de a cauta, la scorul credit în detaliu din cele trei agentii credit majore de raportare, si anume Experian, Equifax, and TransUnion.

Mod diferit de a Gasiti Scorul dvs. de credit

Toate au moduri diferite de a gasi scorul dvs. de credit si va utiliza piese usor diferite de informatii, statistici si formule pentru a va oferi un rating scor. Unde pot gasi de rating mea scor de credit de la fiecare dintre aceste companii?

Poti sa te uiti doar online, sau broker va fi autorizat sa abordeze aceste societati care sunt direct. Vor da, de obicei, aceasta informatie în bancilor si societatilor card de credit, care le va ajuta sa faca o decizie finala daca sunt sau nu sa va dau un cardului de credit sau împrumut.

Unele companii va oferi în continuare va acordam credit, chiar daca scorul dvs. este rau, pentru ca doresc afacerea dvs., dar rata va fi ajustata, si vor o limita de credit pe contul dumneavoastra, care va ajuta sa nu cheltuitoare, si le va garanta ca vor primi banii lor în fiecare luna.

Deci, nu-l ai. Puteti opri acum întrebam, "Cum pot afla Scorul meu de credit?" si "Cum fac bancile si companiile carte de credit gasi scorul meu de credit?" Ele folosesc internet sau cele trei agentii de mai sus. Puteti gasi usor de asemenea, asa ca ar trebui sa faca acest lucru de a îmbunatati scorul dvs. de credit.

No comments:

Post a Comment