Criza financiara - Puncte de strungarie Partea 2

Stiati ca puteti face jucarii din chiar despre ceva. Asta-i drept, daca vreodata uita-te la vreme de furtuna si a vedea oameni din afara, cu umbrele lor suflate în directia opusa si persoana obtinerea frustrat deoarece nu poate obtine umbrela fixe si le arunca doar o jos, data viitoare când vezi pe cineva arunca umbrela lor coborî peste si alegeti-le, ce, te intrebi? Pentru ca umbrela poate face ziua unui copil. Cum poate un umbrela face zi un copilului?

Îti amintesti când ai fost un copil< obtinerea o jucarie, care au avut o cifra mic sau chiar o masina de spalat pe ea, cu o parasuta, bine, ia aceasta umbrela, un ac si buton some / Carpet (pentru durabilitate si rezistenta) filet, apoi se adauga o sau doi ochi închisa cârlige si de o cifra ca un mic GI Joe sau o cifra alte mici. Ia ochiul închis cârlige si le surub în spatele figura mici, acest aspect este facut pentru moment.

Acum, ia umbrela that tu accelerat, scoateti materialul din restul umbrela (fara deteriorarea el). Ia acul si / Buton Carpet fir, firul taiat la lungimea dorita (in functie de cat de mare umbrela este) si se adauga circa doi-trei centimetri de la fiecare capat pentru a face loc pentru ceea ce urmeaza sa fie cusute în umbrela si ceea ce este pentru a fi utilizate pentru a lega la ochi închise cârlige, care sunt plasate în spate / în partea de sus a figurii.

Dupa ce ati sa le fac sunteti gata de a lega totul împreuna. Vrei sa înceapa cu cusut / leaga firul pe sfaturi de material umbrela, o data ce se face, atunci te duci si cravata capete alte figura, dar doriti sa va asigurati ca ati separat firul dintr-o parte de alta parte pentru ca vrei sa l pastrati partea coordonate la stânga si dreapta mâna cifra. Sunteti în cele din urma terminat si pot merge afara si testa noul tau de jucarie, care este gata pentru a fi vândute. Distrac?ie placuta!

No comments:

Post a Comment