Ce rol are Redare Fed în Fondul Monetar International?

Daca intrebi persoana medie pe strada ... întrebarea "ce este Fondul Monetar International ', ele pot veni sus cu o gama variata de raspunsuri. Unele pot sa cred ca este chiar un fel de binefacere care ajuta efectueze persoanelor nevoiase din intreaga lume în vremuri de greutatile. În timp ce altii se poate raspunde ca este agentia universale care controleaza distributia de bani pe-o lume baza larga. Fondul Monetar International nu are nimic de a face cu vreo caritate, de fapt s-ar putea fi cel
Guvernele din întreaga lume de imprimare doar aproximativ o suta de bani din ea, deci nu trebuie sa fie undeva unde pot merge sa împrumute mai mult în scopul de a rula natiunea lor. Exista un loc si este numit Fondul Monetar International. Acesta este locul de a merge pentru tarile care doresc sa împrumute, fara sa-l înapoi cu activelor lor sau de rezerva. The persoana comuna pot a se vedea si internationale în fata numele si presupunem ca este doar ca, o entitate international. În timp ce nu include membri din întreaga lume, este în principal a alerga si controlata de catre Rezerva Federala a SUA. Si datorita acestui fapt, orice decizie care se face de catre Fed va avea în cele din urma o prelinge în jos efect asupra futures restul lumii monetare.

Fondul Monetar International este în afaceri pentru a împrumut banii guvernelor, deoarece multe dintre guvernele natiunilor ca se poate. Deoarece OCM este in afaceri de a face cât mai multi bani posibil, deoarece acestea cuprind face primara pâna nu doar Fed, dar si Fondul Monetar International, de creditare în bani pentru a guvernelor este solida un plan ca oricare altul. Fiecare guvern are de ales, fie ca este vorba australiene sau americane, acestia posibilitatea de a imprima bani proprii si înapoi fiecare unitate de valuta de rezerva lor, si, prin urmare, sa fie datorie liber, sau le pot imprumuta împotriva activele lor si rezerve, care va duce la declin al monedei lor din întreaga lume.

Când aceste guvernele doresc sau au nevoie sa împrumute bani, Fondul Monetar International este numai de bucuros sa îl împrumuta acestora. Este una dintre cele mai împrumuturilor garantate ele pot face, deoarece este întotdeauna sustinuta, sau garantate prin faptul ca fiecare tara impune propriile taxe pe cetatenii sai si deci daca natiune trebuie sa faca plata lor de împrumut de la FMI au poate ridica pur si simplu taxe, care se întîmpla în aproape fiecare natiune de pe pamânt. De un alt mod în ea este o aproape garantat de împrumut este faptul ca fiecare natiune are un fel de resurse, fie ele fizice sau nu. Poate asuma FMI întotdeauna interesul de control în aceste resurse, astfel diminueaza în cele din urma natiunea din ele. Deci, o data natiunii vinde din resursele lor în proprietate straine, singura optiune este de a ridica alte impozite pe cetateni.

No comments:

Post a Comment