Money - Modalitati sa Economisiti Mii de uz casnic

Ca proprietar de start, medie sau proprietar, ai un job full time acasa. Tu chiar nu-l realizezi. Si pentru ca nu tine pasul cu privire la întretinere, asa cum ar trebui, esti doar luare tine si cei dragi de suferit ca victime. Acest lucru ar putea sunet extreme, dar proprietarul de start, media sa, de obicei, este mai simplu alunecare de întretinere de catre neobservate. Ati putea spune, "Voi ajunge la mâine",. Dar e întotdeauna mâine. Am vorbit despre întretinere lunare de baza, pe lucruri mar
Ce...? Corect! Prin schimbarea nu filtru de aer o data pe luna, dvs. cu aer conditionat trebuie sa lucreze mai greu. Filtrul este murdar, astfel de aer conditionat trebuie sa suge aerul din interior prin tot ceea ce murdarie doar ca se poate sufla o multime de resturile care si alergeni înapoi în aer prin intermediul registrelor dumneavoastra. Gânditi-va la aspiratorul vechi care utilizeaza pungi. Ati avea ca sacul de vid vechi în casa doar a fi faptul ca pana de praf si murdarie zbura în fata ta? alergii dvs. nu reactioneaza bine acest lucru. Cati bani ai cheltui pe antihistaminice si alte medicamente alergii? Aceasta contribuie la alergii ta de actor pâna chiar si atunci când sunt în interiorul casei dumneavoastra.

Prin faptul ca nu în urma unei program regulat schimbarea filtrului, dvs. cu aer conditionat obosesc mai repede si uzata. Aceasta înseamna ca, dupa ani de abuzuri, în loc de durabile 12 la 15 de ani, vei fi sunat un tehnician de service de mai multi ani mai devreme. Tu nu ar crede ca o murdarie si de praf pic pot face asta, dar un pic mai adauga repede. Asta nu e un motiv de îngrijorare mare, desi este? Tariful mediu de munca orare pentru o tehnician de service în orice acord comercial va alerga tu despre $ 70 si sus. De fapt, cel putin conta pe 60 dolari doar pentru a transforma acel tehnician cheie în contact sau si spune, "Buna ziua". Costul nu doar pot, dar va fi de cel putin câteva sute dolari. Eu nu am încercat sa te sperii, însa adevarul este adevarul.

Ce zici de încalzire dumneavoastra de apa? Ce namol? Fiecare sursa de apa pompe de particule foarte mici de minerale si murdarie în casa ta si merge prin boilerul dumneavoastra, chiar daca esti pe apa oras. În timp, aceste particule se poate coroda tija de interior anodul de incalzire a apei (ceea ce este un lucru bun),. Aceasta bagheta "sacrificiu" este ceea ce se degradeaza în timp, loc de radiator de apa, si se sedimenteaza ca sedimente ruginita si murdarie în partea de jos de încalzitor cu apa. Trebuie sa spalati aceasta namol de la incalzitor de apa de cel putin o data pe an. Daca va aflati pe o bine, atunci as recomanda înrosirea încalzitor dvs. de apa cel putin 3 ori per an si instalarea unui filtru sedimente conductei principale ce se varsa în boilerul dumneavoastra. Va trebui sa înlocuiti periodic tija anod precum; mai frecvent daca este ca sunteti pe un sistem well, sau va veti afla în locul boilerul sine.

Daca nu reusiti sa va efectua lucrari de întretinere de baza preventiva jurul casei, nu va fi chiar buying un filtru sau un anod nuiaua pentru câtiva dolari. Veti fi ani înainte de noi echipamente ce trebuie sa faci acest lucru. Daca nu sunteti sigur de cum sa faca de întretinere, programul de la un apel serviciu de la un tehnician autorizat, si observa-le ca acestea fac treaba corect. Veti fi mai bine pregatita sa faci singur timp urmator si puteti obtine raspuns la întrebarile dumneavoastra de cineva care aduce experienta lor în casa ta.

No comments:

Post a Comment