Datorii credit Card si cum sa faca fata-le

Cartile de credit poate fi convenabil, deoarece va ofera luxul de a petrece mai mult decât ceea ce va puteti permite de fapt, dar ele pot, de asemenea, teren tine în probleme financiare grave daca nu sunt folosite corect. Utilizarea de carduri din America este în crestere pe zi ce trece, si din pacate, multi se lupta cu datoriile cauzata asupra cheltuielilor. Ca un utilizator responsabil card de credit trebuie sa încerce sa duca o viata situatie financiara buna, si puteti începe prin a scapa de
overextend Nu utilizarea cardului credit, ca va teren într-o datorie cu mare interes. , Intrând în datorii carte de credit este foarte usor, însa este foarte dificil sa iasa din ea. Prin urmare, este mai bine sa fie precauta de la început, mai degraba decât gasirea-te intr-o dilema financiare.

Oprire overspending

Niciodata nu este prea târziu sa te scoate din datoria pe care îngropat în ea. Pas mai important este de a reduce tentatia de a fi cheltuitoare. Sa încerce sa limiteze cheltuielile tale pe cât posibil, prin mentinerea unul sau doua carduri de credit la cel mai mult. Mai multe carduri va însemna echilibru mai sa dea roade. Acest lucru va pune rapid sa va într-un ciclu de datorii.

Nu utilizati cartea dvs. de credit pentru a cumpara un stil de viata care este inaccesibil pentru tine, ci, în numerar folosi pentru a va face cumparaturile. Daca doriti sa cumparati ceva ce nu va puteti permite, atunci ai nevoie de a economisi bani pâna când veti strânge suma necesara.

În caz de urgenta, va trebui sa folosesti cardul de credit, desigur, dar face o strategie plata a soldului înainte de a utiliza card de credit. A face acest lucru, aveti nevoie de a face un buget si sa vedem pe care le folositi cartea dvs. de credit in functie de buget. Daca ati gasit your cheltuielile vor fi scoase din buget, atunci este recomandabil pentru a opri utilizarea cardului de credit.

Acoperi soldul dvs.

Efectuarea platilor facturilor minime pentru card de credit fiecare luna poate parea a fi convenabil, dar adevarul este ca va sunt tragând-te într-un nesfârsit capcana a datoriei. Atunci când utilizati cartela credit încercati si sa faca plata integrala pentru soldul care este creat, pastrand un control asupra utilizarii sale pâna când veti plati de fapt în afara bilantului. Deci plateasca întreaga suma si ca prea la timp în scopul de a evita taxele târziu. Daca va mentine un record de credit bun puteti avea chiar anumite consideratii din emitentul cardului dumneavoastra.

Evitati servicii speciale: Ca titularul cardului de credit este posibil sa primiti tentat sa faci rost de diverse servicii speciale cum ar fi cluburi de calatorie si de asigurari de viata oferite de compania cardului de credit, dar nu trebuie sa fie informat pentru a intra în aceasta capcana, deoarece chiar daca acestea pot parea atragator acestea sunt adaugate doar cheltuiala pentru tine si Adauga la datorie povara.

Nu folositi niciodata cartea dvs. de credit de a plati dvs. de împrumut sau în avans, pentru ca daca nu sunt în masura sa dea roade soldului, acesta va deveni un împrumut de mare interes pentru tine. Deci, ar trebui sa utiliza cardul ATM sau mergeti la banca.

Pentru a face cât mai mult de cardul dvs. de credit trebuie sa înveti sa-l foloseasca cu întelepciune. Amintiti-va ca sejurului lor de datorii, nu este dificila. Tot ce trebuie sa faci este sa pastreze un control cum si când utilizati cardul dvs. de credit.

No comments:

Post a Comment