Întelegerea diferite disponibile ISA

În încercarea de a încuraja rezidenti Marea Britanie pentru a salva mai multi bani guvernul britanic introdus ISA, pe termen scurt pentru conturile de economii individuale. Recursul a unui ISA consta în a eficientei fiscale pe care le primiti la salvarea banii în acest tip de cont.

Alte cu multe tipuri de economisire cont pe care sunt susceptibile de a plati impozit pe orice dobânda acumulata în timp ce un ISA va ofera libertate de aceasta, nu sensul venituri sau câstiguri de capital este pla
Exista un numar de diferite produse ISA disponibile, astfel încât un loc de cercetare initiala va asigura o alegeti cel mai bun produs pentru a se potrivi nevoilor dvs. individuale.

Exista doua tipuri de a alege de la ISA; ISA Numerar si ISA de Investitii. A ISA Cash opereaza într-un mod similar la orice alt cont de economii care plateste dobânda, plasati banii în contul dumneavoastra ISA pentru o perioada de timp si apoi câstiga dobânda la economiile. Modul în care un ISA în numerar difera în conturi bancare pe alte refera la faptul nu veti plati niciun impozit pe care le primiti de interes, ceea ce înseamna în cele din urma mai multi bani pentru tine pe termen lung,.

Ca si în alte tipuri de cont de economii, exista un numar de tipuri de Cash AIS, de la un acces facil la rata fixa sa observati conturi. Rata dobânzii primiti tinde sa varieze în functie de ce tip de cont optati pentru, asa ca este bine cumparaturi în valoare de aproximativ înainte de luarea unei decizii finale.

Daca doriti sa investeasca în numerar ISA în Regatul Unit, atunci trebuie sa fie de 16 de ani de vârsta sau peste. În plus, daca doriti sa salvati bani într-un contul bancar britanic, atunci trebuie sa fie rezident în Marea Britanie.

Un ISA Investitii este o Stocurile si a cotelor de ISA care va permite sa investeasca banii în alegerea de fonduri cu obiective de investitii diferita. Fie ca doriti pentru a realiza un venit regulat sau o crestere de capital, un ISA Investitii este, de asemenea, o modalitate eficienta de impozitare de economisire care va ofera flexibilitatea de a adapta your investitii sa va costum.

Puteti deschide un Cash ISA Investitii un ISA fiecare exercitiu fiscal. 2008/09 în conformitate cu normele de impozitare care se aplica în Regatul Unit, puteti sa investeasca pâna la £ 3600 într-un ISA Cash. Restul £ al tau 7200 indemnizatiei poate fi investit într-o Stocurile si ISA Actiuni. Alternativ, puteti deschide doar un Stocuri unica si Actiuni ISA si sa investeasca pe deplin £ 7200 în asta.

Ca orice economii cu deschidere nou cont, merita sa ia timp de cercetare bine pe piata. In acest fel, puteti fi sigur ca sunteti alegerea cont cea mai potrivita pentru nevoile dumneavoastra.

No comments:

Post a Comment