Dvs. Finantarea Strategia

TIPURI DE VEDERE:

Puneti întrebari la bancherii dumneavoastra care uneia aceste va beneficii tu most si care una ar putea fi costisitoare pentru tine. Puteti obtine asemenea, controale gratuit atunci când deschideti contul, nu aveti nevoie sa plateasca pentru controale. Toate controalele sunt procesate acelasi mod care este pâna la tine si cum îti gestionezi banii.

Verificarea-Economii Conturi: Custom Economii, Piata Money Cont Verificarea Conturi: Economia Verificarea, Express Verificarea<,-regulate, Senior Verificarea, Student verificarea

-Dvs. de debit / Visa Card sa utilizeze pentru cumparaturi ar putea fi liber când deschideti contul dvs., asigurati intreba tu pentru it, la ori va vor întreba daca doriti unul sau nu. Unde utilizati dvs. de debit / Visa Card a retrage materie de bani la banca dvs., acesta putut tu cost pentru folosire it la locuri gresite, cereti bancher pentru informatii unde puteai utiliza cardul fara paying taxe suplimentare ...

Unele banci taxe între 1.00 dolar pâna la 3.00 dolari daca utilizati lor card a retrage bani din alta banca ca acestea nu fac afaceri cu. Este banii dvs. ...

Fiecare unul dintre mai sus are avantajele si-DIS avantaje, fie atenti când sunteti deschiderea conturile dvs.; ai putea pierde bani la banca imediat. Tu de asemenea nevoie sa stiu daca declaratiile dumneavoastra lunare sunt mergi la a fi gratuite sau nu, când efectuati anchete, banca ati putea fi dumneavoastra taxare pentru anchete prea multe. Unele lucruri sunt libere de marilor banci si ceva's sunt mai ieftina din bancile comunitate.

Baza Cerinte pentru creditare tu bani:

Economii ° si verificarea contului

· (2) credit Bun sau nr credit depinde unde esti achiziþie banii.

· (3) colaterale precum Casa dvs., masini, barci, Gold / diamant sau oricaror active valoroase ele pot detin pe

· Driver's licenta,

· Social Security numere de

· Buna Ocuparea fortei de munca, cel putin pentru sase luni.

Creditorii Informatii:

Big Banca cerintele-

Pot fi foarte greu sa raspunda, deoarece acestea trebuie sa respecte "Federale Reserve Bank sau Federal Deposit Asigurari Corporation (FDIC)" regulamente. Au banii lor din Federal Reserve Bank la un tarif inferior, totusi, ele ar putea transforma jurul si împrumut it la bancile mai mici la o rata superioara, si mici bancile de credit it la rata citat superior la publice.

Cerintele comunitare Bank / Credit Union:

Pai, banca comunitate nu difera, fie, ele apela la marile banci de a împrumuta bani la o rata mai mica, astfel încât acestea sa poata împrumutului este la clientii lor / clienti la un nivel superior pentru a face unele de profit pentru a ramâne în afaceri.

De capital privat pe piata cerinta:

Acesta este locul unde afacerea devine mai dificil. Întreprinderea capital Market este o baiat mare on the Wall Street, where they can finanta doar despre ceva le place, because acestea nu sunt reglementata de guvern, este o afaceri individuale bogati care au bani pentru a loan afara la un nivel superior. Ei nu sunt obligati sa urmeze regula de finantare rigid ca o banca nu, dar ei înca mai au urmeze legislatiei privind protectia consumatorilor care protejeaza noi toti de la un avantaj în considerare.

Familie prieteni cerinta:

Aceasta este cea mai buna sursa ta de finantare, daca ati putea gasi prieteni unui prieten bogata sau de familie care te poate împrumuta bani fara nici sechestre sau garantii. Acestea va pot cere sa le plateasca oarecare interes mici, sau niciuna totul depinde ceea ce esti utilizând bani pentru, putin ei ar dori sa obtine o bucata a mere atunci când ei stiu sunteti gând sa faca un profit mult.

Collateralization:

Exista unele companii acolo care ar împrumut tu bani a satisface nevoile dumneavoastra urgenta, dar becareful, acestea pot intreba tu sa le dea casa ta, masina, ciclul motorii sau oricare dintre obiectele valoroase dvs. pentru garantii chiar înauntru caz tu nu au putut sa le plateasca înapoi , dar, ele sunt foarte rapid sa ia obiectele valoroase dumneavoastra si nu poate avea orice re-desigur le ia la tribunal pentru aceasta. As stai departe de astfel de finantare unless tu ai sa ...

Exista mergi la fi un timp atunci când suntem gând sa nevoie finanta sau re-finanta ipoteci noastre, autoturism, motocicleta, barca mare, aer-avioane etc, ca nu putem veni cu bani sus-fata suma forfetara pay pentru it aceasta forta ne a transforma la banca noastre, prietenilor familie, piata de capital privat, companiile mici împrumut sa ne împrumutului care bani. Acesta este locul unde ne sunt luate avantajul de a oferindu-ne un fel de rate ne-accesibile. La întâi ar gândi aceasta oportunitate un mare ca nu va fi problema, tu putea permite ca plata fiind oferite la tine de creditor dvs., bine cred din nou înainte semn ca linie punctata. Ele ar putea fi colectare interes la tine bani pentru mult timp fara a acesteia mergi la principiului dumneavoastra.

Atentie la liniei punctate si de imprimare mici în documentele împrumutului:

Documentele împrumut poate fi foarte complicat sa cititi atunci când nu sunteti un avocat, amenda mici printuri domenii sunt zone foarte important sa acorde atentie, deoarece aceasta este unde au ascuns ratele, timeline, si warrante, dar daca nu platiti atentia ratele acestea cita sau oferi sa va în documentul împrumut ca vei sa semneze ati putea fi pierde o gramada de bani. Tu probably mai bine sa le ia pentru avocat dumneavoastra înainte semneze linie punctata.

În imprimare amenzii documentelor împrumutului este unde ascuns mai importante informatii ca creditor dvs. nu a vrut sa stii despre, special ipotecare si documentele carte de credit. Suna ciudat, dar este adevarat, Daca nu cred ce am spus aici în acest document, mergeti la documentele împrumut dvs. si cititi mici imprima acolo vei afla ceva ce nu va ar dori sa vada sau aud despre , sau daca nu cred ce am spus aici, întrebati-va o întrebare de ce nu acestea imprima doar documentele întreg împrumutul în un format lizibil cu fonturi frumos ca o Greidere medie terte poate citit si înteles fara vedere zero lor cap sau cauta cuvinte în Webster dictionar pentru interpretarea cuvinte, dupa toate sunteti consumatorul platitoare le pentru acest serviciilor si vor fi colectare interes din finantarea dvs. pentru o astfel timp. 95% din calculeaza ipotecare niciodatã gets la punctul de platitor principiu sau ipotecare lor finanta off "înainte fiind luate departe de ei, dar banca sau investitorului privat început deja sa beneficieze. Da, am înteleg au luat riscul sa ne finanta.

Cred ca ceea ce este corect este corect, ele ar faca documentele împrumut mai lizibile pentru noi, si nu trebuie sa existe printuri mici care este trebuit sa citesc pe orice documente împrumut. Ele trebuie sa fie în un format lizibil ca medie Joe pot întelege; întrebarea mea toate ani a fost ce sunt ele making it atât de complicate sa cititi daca nu au nimic a ascunde? Asemenea, cred documentele împrumut nu ar avea pagini atâtea când vorbim despre salvarea treiari ... Nu consumatori prea multe citit toate aceste pagini, nu are valoare avea pagini atâtea când nimeni nu adevarat citeste, desigur avocat nu va face bani daca acestea aceste document ar putea fi redus la minim.

Solutia mea la prezentul documente mari împrumut lipide trebuie reducerea acestora la minime, toate ar fi contina este, cine proprii casa, rata, cum lung este mergi la fi platite, garantie, împrumutatului si co-debitor, si toate alte informatii foarte valoroase nu ar trebui maximum 10 pagini lung.

Pentru mai multe informatii si rapoarte gratuite despre cum sa porni propria afacere si cresterea fluxul traficului site-ul dvs. afaceri de web vedea cutia mea resursa.

Apreciez gestionare Ezinearticles pentru dat mine posibilitatea a publica articolul meu pe web site lor. Am de gând sa scrie articole mai în viitor.

1 comment:

  1. Buna,
    Numele meu este Wulan Sari Sunt din Hunedoara in Romanan. Vreau să mulțumesc mult doamnei Loana George, care ma ajutat când eram victima unei fraude în mâinile creditorilor falși. Am pierdut aproximativ (8.000 de euro) pentru că aveam nevoie de un capital mare de 25.000 de euro. Aproape că am murit, nu aveam unde să merg. Afacerea mea a fost distrusă și în acest proces aproape că mi-am pierdut fiul. Nu am putut să stau așa ceva din nou. În mai 2017, un prieten mi-a prezentat-o ​​pe o creditoră bună, doamna Loana George, care în cele din urmă mi-a ajutat să obțin un împrumut de la o companie bună și mi-a prezentat-o ​​pe CEO GARANȚIA TRUST LOAN și i-am depus cererea (45.000 euro) A fost o glumă sau o fraudă, dar am primit împrumutul meu în mai puțin de 24 de ore numai pentru 2% fără garanții. Sunt foarte fericit pentru că am fost salvat de a deveni săraci la cineva din Hunedoara în Romanan agian, așa că am sfat pe toți românii mei care urmează aici care au nevoie de împrumuturi pentru a contacta doamna Loana George prin e-mail: loanageorge11@gmail.com și vă pot asigura că veți A lua un împrumut fără pedeapsă regretă, pentru că așa am primit împrumutul meu de la Loana George ea o persoană de încredere, puteți să mă contactați dacă aveți nevoie de informații suplimentare prin e-mail: sariwulan3600@gmail.com

    Încă o dată vă mulțumesc tuturor că ați citit mărturia mea și că Dumnezeu poate continua să ne binecuvânteze pe toți și să ne dea viață lungă și prosperitate

    Toate cele bune

    Dna Wulan Sari:

    ReplyDelete