Luati o Peek furisam în lumea Private Banking

Un bancher privat este un individ care se ocupa cu clientii afluent al bancii. Cu alte cuvinte, ele cocoloselii cei bogati. Dar, puteti fi surprins la cum "unwealthy" puteti fi si obtineti înca beneficiile de a avea dvs. bancher propriile privat. Biletul admitere în aceasta lume nu este la fel scump cum ati crede. Nu aveti nevoie milioane în banca.

De fapt, odata venitul dumneavoastra gospodariei ajunge 100.000 dolar un an veti califica cu multe grupuri client privat jurul tara. Majoritatea b
Servicii de Private Banking

Având un bancher privat este ca având dvs. concierge propria personale la un hotel amenda.

Cu o bancher privat:

- Ai contact direct cu o individuale înalt ranking la banca fara care merge gît toate birocratiei standard.

- Este nu mai necesar sa stand in linie la banca ... sau chiar mergeti în o sucursala.

- Detine privind controalele dispar.

- Limite zilnice disparea.

- Taxele pacoste disparea.

- Esti adreseaza cum domnul sau Dna fiecare data le contactati.

- Cu bancheri efectua apeluri casa!

- Esti aprobat pentru credit mai mare limitele easier ... mai repede.

- Documente sa semneze obtine couriered la tine.

- Numerele dvs. verifica începe oriunde doriti ... nu la 0001.

- Veti primi ratele preferat.

- Iesi controale gratuit.

- Dvs. acte privat bancher ca un legatura între tine si toate departamente bancare alte. Asta înseamna un apel telefon si devine facut.

- Lor standard "cerinte de credit" sa poata deveni mai indulgente si-a lungul timpului vei deveni ceea ce este denumit în mod obisnuit în credit scoring lume ca o "prioritate". În acest caz este un titlu bun la spre have. Dvs. FICO credit scoruri poate fi suprascrisa datorita relatiei dvs. cu banca. Asta înseamna exista o sansa veti obtine aprobat pentru împrumuturi ca posibil sa nu aveti traditional fost aprobate pentru. Daca aveti un bancher privat, acesta poate fie capabile sa "trage unei sfori câteva" în favoarea ta.

... Si lista merge pe.

Selectarea unui Banker privare

Ati putea fi gândire ... "Deci, ce acestea au de a face cu mine? "

Ati putea fi aproape decât va gânditi!

Dupa cum am mentionat anterior, cerinta numai cu multe este un venit gospodariei 100.000 dolar un an. Alte banci necesita o valoare neta de 250.000 dolari. Unii au cerintele chiar mai ridicate. Sunt toate diferite. Aspire a avea o bancher privat. Fa-l obiectivul dvs.. Întâi, figure afara cum sa faca 100.000 dolari pe an. Poate este prin fiind promovat, Poate este deplaseaza la un job diferite, sau poate este prin începerea compania ta. Sau chiar mai bine, veti începe faci ambele ... având un job full-time si munca la negru.

Si daca sunteti prezent la ca 100.000 dolar venitul nivel-ce sunt astepti? Daca iti faci 100.000 dolari sau mai multe de un an, atunci ar trebui sa înceapa cel putin intervievare bancheri privat. Venitul dumneavoastra poate fi tot ce ai nevoie pentru a se califica.

apel Pur si simplu mai mari banci din zona dvs. si sa întreb daca au o divizie. Daca ei nu, întrebati ce cerintele lor sunt atunci când le obtine la telefon. Apoi, le vinde pe formând o relatie cu tine.

Este scris toate formând despre o relatie si ce poate deveni în viitor.

Suntem fiecare data aceeasi cantitate de minute în fiecare zi. Cum sa ne vom hotarî sa investeasca fiecare dintre aceste minute cel care determina echilibrul nostru bancar ... cât de repede suntem promovata la locul de munca ... si cum ne echilibrul acest lucru numit, "viata".

Gaseste oameni buni si stick cu ei. De-a lungul calatoriei pe venit-uite pentru cei care va pot ajuta face calatoria mai placuta. Bancher privat, este una dintre acei oameni.

No comments:

Post a Comment