Lumea în interiorul pietei Uraniu's Secret

Mired în secret, piata de uraniu spera sa ofere o zi transparentei preturilor. Cui va prezenta "real" pretul de uraniu deveni transparente? insideri Industrie cunosc bine înainte de a investi publicul larg afla vreodata.

Utilitate manageri combustibil concureze cu un handfuls câteva dintre brokeri combustibil pentru pauza de cel mai bun pret. Utilitati plâng speculatorii nedorit care ati intrat pe piata. si purtator de cuvânt de utilitate anticipa un pret pe termen lung, aproape o jumatate di
Între timp, mai multe transparentei preturilor pare sa apara imediat la Mestena de licitatii regulata a preturilor la fata locului de uraniu mai mare decât în mare parte, dar piata uraniu secretos. Cu toate acestea, valoarea acestui producator de uraniu privata a vândut este mult mai putin de o suta a uraniului consumate în 2006. Ecartul prezent intre la fata locului si de stabilire a preturilor de uraniu pe termen lung a ridicat sprâncenele si a condus unii discutie credibilitatea din pretul de la fata locului.

urmatoarea licitatie Mestena relatarilor lui are loc pe 30 mai, sau de cel putin ca, atunci când se ofera sa cumpere U3O8 sunt datorate. De data aceasta Mestena va avea un pic de concurenta. Un fond de hedging anonim a contactat potentialii cumparatori de a solicita oferte pentru 200 de mii de lire sterline U3O8 si 100 de tone U ca UF6 - la doua zile dupa Mestena deschide plicurile magic. Ca mai mult material este oferit la piata, probabil, la fata locului si a pretului pe termen lung vor reduce, la o raspândire mai logic. Probabil, în schimb, aceasta diferenta va închide când utilitati si investitori ajunge la un consens privind trabuc Cameco Corp proiectului Lake, extinderea namibian Rio Tinto si rezolutia martie inundatiilor din nordul Australiei, si o data ferma privind BHP Billiton Olimpic extindere Dam.

Arunca o privire în interiorul acestui Secret World

Cel mai larg marcat "uraniu Fiat" de schimburi comerciale la miscarile foarte mediatizat inel NYMEX înainte, dar este înca în cautarea de schimb pentru participanti, si este la fel de distractiv: vizionarea iarba cresc. În Lower Manhattan, acest schimb de marfuri nu a fost numai pe forum marfa primele de a oferi tranzactionare pe platina mai mult de 40 de ani în urma, dar la începutul lunii mai a început sa ofere "hârtie" de comercializare uraniul. Publicul poate juca urmaririi hârtie, dar nu si pentru real McCoy - U3O8.

La mijlocul lunii orasul Manhattan-ului, lânga Grand Central Station, o bursa de marfuri mai putin cunoscut "," condus de New York nucleare, are ecran în timp real de comercializare în fiecare miercuri dimineata 7:30 - 9:30 si comercializarea ecran este pentru lucru real - livrarea fizica de U3O8. Uraniul prelucrate este oferit pentru livrare într-o perioada de 30 de zile într-o instalatie licenta de conversie a uraniului. comercializare produsul real în timp real de catre adevarati profesionisti, care uraniu miniere, consuma uraniu sau actioneaza ca un broker pentru fiecare parte.

Nu, nu publicul este invitat aceasta functie sociabil. Unul trebuie sa fie un participant la piata certificate de a licita pentru sau de a vinde U3O8 prin New York nucleare de uraniu Online. În timp ce comercializarea NYMEX hartie este deschis pentru amatori si comerciantilor profesionisti, uraniu online permite doar recunoscuta persoanelor oferta si cererea de uraniu pentru vânzare.

"Avem toate categoriile de jucatori", New York nucleare Joe McCourt spus StockInterview.com. Cei care au semnat pâna la comertul cu uraniu fizice asupra sistemului sau de ecran online, inclusiv producatori de uraniu, fondurile speculative, brokeri de combustibil si manageri de combustibil de utilitate. "Acestea sunt principalii jucatori pe piata de uraniu fizice", a adaugat McCourt.

Chat-ul nostru McCourt cu Joe a fost destul de edificatoare. Mai târziu, într-un schimb de email cu uraniu Unul Chief Executive Neal Froneman, ne-au spus, Joe este o "heck de un tip de treaba." Altii în industria ecou sentimentele sale.

În câteva cuvinte, Joe a explicat de ce transparenta preturilor de uraniu este în prezent la îndemâna si ar putea ramâne un obiectiv mitic de ceva timp. "Nu exista atât de putini jucatori în afacere, si exista o multime de confidentialitate", a spus StockInterview McCourt. "Toata lumea vrea sa vada toata lumea ce nu, dar nu doresc nimanui sa vada ceea ce fac ei".

McCourt a observat, de asemenea, acestui secret în compania lui sistem de tranzactionare online ecran de uraniu fizice. "Toata lumea vrea sa vada toata lumea lui posturi, dar nu vor sa se posta", ne-a spus el.

Înconjurat de acest gradul de confidentialitate si recenta concurentei NYMEX, de ce nu McCourt persista? "În opinia mea, cred ca utilitatile vor transparentei", ne-a spus el. "Vrem sa îmbunatateasca modul în care functioneaza piata."

Deci, cine participa la sesiunile de tranzactionare pe saptamâna? "Acestia sunt oameni stim sa fie bonafide cumparatori si vânzatori", a spus McCourt. Si ceea ce face ca aceste bonafide? "Suntem în legatura cu cei mai importanti jucatori. Am fost in afaceri de 25 de ani, si am facut oferte cu multi oameni. Stim cine este real si cine nu este real ".

Cum McCourt ecran efectueaza joc? "Avem acorduri de utilizator, normele si procedurile care semnele toata lumea", ne-a spus. "E un contract. Atunci când cineva ceva de posturi din sistem, este o oferta ca valabila. Ei fac un angajament. "

Nu cumparatorii si vânzatorii stiu cu cine au de-a face? "Nu, e anonim", a spus McCourt. "Numai noi stim. Ne stau la hub. Ei pot sa ne vedea, dar nu pot vedea reciproc ". McCourt ne reassured sistemului sau de a tinut evidenta permanenta a tuturor tranzactiilor, precum si discutii în timpul acestor sedinte de tranzactionare. "Avem un sistem care este auditabile, daca o autoritate vine pentru noi", a spus el.

O alta preocupare a fost participarea companiei sale în comercializarea. "Noi nu o fac pe cont propriu," McCourt ne-a declarat. "Suntem strict brokeri. Suntem de potrivire cumparatori si vânzatori. Este reputatia noastra, care este pe linia ".

Înainte de a participa la tranzactionarea online, oricine de pe sistemul este trimis o lista partener. Acele companii care au avut relatii proaste în trecut poate lovi afara partidelor, cu care ei nu vor face afaceri. "Oamenii sunt foarte îngrijorati de credit", a explicat McCourt. "Tu nu vrei sa semneze un contract cu cineva pe care nu le place lor de credit, sau daca nu cred ca sunt un furnizor de încredere." El a explicat ca departamentele de risc sunt "foarte implicati în aceste zile de achizitii publice si societati foarte atenti cu omologii lor".

Care sunt bug-uri în sistemul lui McCourt? "Majoritatea materialelor este cumparate si vândute în temeiul unor contracte pe termen lung", a spus el. "Nu e un lung de activitate în piata spot. Incercam sa ajute activitate mai dezvolte în piata spot, facând mai usor pentru oameni pentru a face oferte, având ori anumite locatii de livrare si de livrare. " Cu alte cuvinte, McCourt sper sa standardizeze pe piata secundara.

Dar de ce exista doar o sedinta de tranzactionare de doua ore pe saptamâna? "Nu exista o multime de lichiditate pe aceasta piata", McCourt raspuns. "Am luat doua ora o data pe saptamâna a se concentra pe acest lucru. Altfel, e ca si cum uitam vopsea uscat ".

New York nucleara a completat numai o tranzactie de la lansarea acestui sfarsitul anului trecut. De ce? "În cazul întreprinderilor mari, acest lucru este ceva nou", a explicat el. "Acesta trebuie sa treaca printr comentarii, recenzii juridice, clienti de gestionare a riscurilor, precum si toate ca. Este o abatere de la ceea ce fac de obicei ". În conversatiile alte am avea cu utilitati si din industrie, aceasta este problema NYMEX se confrunta în elaborarea de utilitati în tranzactionare pe schimbul lor.

Totusi, actiunea lui McCourt afectat NYMEX de tranzactionare în aceasta saptamâna trecut. Dupa tranzactionare ecran a fost finalizat de miercurea trecuta, din iunie NYMEX 2007 U3O8 swap uraniu brusc scazut. În timpul saptamânii precedente, instantaneu de ecran McCourt, publicat în editia sa noaptea de joi a aratat FreshFUEL iunie 2007 de uraniu de la $ 122 si uraniu decembrie la 130 dolari. Acest trecut miercuri, pentru livrarea de uraniu decembrie a scazut la $ 125/pound.

Nr tranzactii au avut loc. Dar, aceasta confirma faptul ca cumparatorii ar fi dispusi sa plateasca 122 dolari la $ 125/pound sa achizitioneze U3O8 pentru iunie si livrare decembrie. Vânzatorii au refuzat sa parte cu materialul lor. Cinci zile mai târziu, UX Consulting ridicat firmei saptamânal indicator pretul spot la $ 125/pound. Evident, TradeTech decis fata de luni si a facut apelul hotarârea din 122 dolari in aceasta editie de vineri a nucleare Reexaminare a pietei, în timp ce UX Consultanta decisa de luna decembrie pretul de livrare.

Ca un broker de carburant, care este principale de afaceri din New York nucleare, McCourt a spus: "În ceea ce priveste volumul de la fata locului este în cauza, nu cred ca cineva stie tot ce se întâmpla." El a subliniat societatea sa a facut tranzactii de pe ecrane. "Noi nu publice aceste tranzactii", ne-a spus el. Si adevarat pentru cuvântul sau, nu au evidentiat McCourt de stabilire a preturilor privind operatiunile companiei sale.

McCourt spera el poate dezvolta afacerea sale de tranzactionare online, prin atragerea mai multi cumparatori si vânzatori pentru a posta pe sistemul sau de ecran. "Suntem ajuta cumparatorii si vânzatorii obtine împreuna astfel încât în cele din urma aceste ecrane vor fi populate cu o multime de numere si, speram, o multime de tranzactii." McCourt, de asemenea, a subliniat, "Asta se întâmpla pentru a adauga transparenta extraordinara aceasta piata, care nu exista în mare masura acum." El spera cumparatori de utilitate se pot face de rutina, achizitiile de mici în loc de achizitii rare mari. "În loc de a cumpara un milion de lire sterline fiecare an, acestea ar putea cumpara 20.000 de lire sterline fiecare saptamâna," a spus McCourt.

Concluzie

Pe parcursul anului trecut, combinatia o crestere brusca a preturilor uraniu însotite de intrarea de noi producatori de uraniu a ascuns, probabil, transparenta pretului în loc de a furniza o mai mare transparenta.

În afara de a afla de ce este acum $ 37/pound o diferenta între pretul contractului fata locului si pe termen lung pentru U3O8, avem o singura întrebare fara raspuns significant. La nivelurile care sunt "escaladarea" preturile podea pentru contractele recente anuntat pentru productia U3O8 pe termen scurt de catre companii, cum ar fi Paladin Resurse (PALAF) si uraniului Unul? Pâna când vom obtine o mai buna întelegere a acestor preturi podea, nu poate fi realist transparentei preturilor.

În timp, investitorii si comerciantii pot avea unele bucatica a transparentei preturilor, ci numai pentru scopuri pe termen scurt de tranzactionare. Intr-un articol anterior, am evaluat o parte din instrumentele disponibile de cercetare de piata disponibile pentru investitor sofisticat.

Sa pus aceasta intr-un calendar linear pentru mai buna intelegere.

Compania prima din cutie, cu orice indicarea locului în care piata de uraniu ar capul în cursul saptamânii curente si în prima parte a saptamânii urmatoare este New York nucleare. de tranzactionare de miercuri ecran include managerilor combustibil, brokeri combustibil, managerii de risc de utilitate si altor cumparatori, care a oprit patrat timp de doua ore, mai devreme miercuri dimineata, impotriva omologii lor. Acestea ar putea include alti brokeri de carburant, producatorii de uraniu sau administratorilor acestora, de marketing, fonduri speculative si speculatori. Pâna în prezent, indicii de pret sunt furnizate cu privire la ceea ce cumparatorii au putut fi dispusi sa plateasca pentru achizitiile U3O8, si la vânzatorii care preturile nu vor participa cu materialul lor.

Acordate, activitatea tranzactie putin a avut loc pe ecrane de tranzactionare on-line a uraniului, dar activitatea în timpul acestor sesiuni de tranzactionare ecran ofera câteva îndrumari de pret. Joi seara, de la Washington nucleara (compania sora a New York-nucleare) emailuri editia saptamânala a FreshFUEL la abonati platite. În ultimele doua aspecte ne-am revizuit, un ecran shot este furnizat pe pagina 2.

târziu de noapte vineri a fiecarei saptamâni, TradeTech publica modificari din pretul spot în domeniul nuclear, revizuirea pietei. interviuri TradeTech lista sa proprietare ale participantii pe piata vineri dupa-amiaza si aduna noi date nu raportate în FreshFUEL. Deoarece participantii piata în sesiunile ecran miercuri sunt principal Nord americane si europene, TradeTech poate obtine date noi sau afla despre afara ecranului tranzactionare ecran tranzactii post-miercuri.

La fiecare doua saptamâni, Platts de combustibil nuclear este publicat pentru industria nucleara. În 21-05 editie, una dintre cele trei titluri de prima pagina a raportat, "doua licitatii de uraniu de asteptat pentru a împinge în sus pretul de U". Tranzactiilor spot de pret, în functie de comercianti Platts intervievate, au fost de asteptat sa ajunga între $ 120 si $ 140/pound U3O8. Deoarece Platts emailuri newsletter-ul sau abonatilor platite vineri înainte de TradeTech probleme pretul sau de la fata locului pe saptamâna, abonatii Platts obtine "vechi" de pret.

Candva luni seara, UX Consulting rapoartele pretul sau de uraniu la fata locului pentru abonatii platite. În câteva ocazii au existat discrepante între pretul neglijabil UxC si pretul de la fata locului pe saptamâna TradeTech. abonati târziu marti, non-UxC afla indicatorul aceasta firma de consultanta a preturilor.

În urmatoarea zi, dimineata devreme miercuri, un nou ciclu incepe atunci când din New York nucleare conduce sesiunea urmatoare ecran de tranzactionare acestuia.

Pentru toate hoopla, putin transparentei preturilor de uraniu are loc cu futures NYMEX. UX Consulting presedintele Jeff Combs a anuntat ca va dura aproximativ sase luni sau astfel încât sa se dezvolte. Este parte "sau cam asa ceva" credem ca poate dura mai mult decât domnul Combs asteapta. În calea scuze, NYMEX sugerat aceasta suma tiny de tranzactionare era 'ce era de asteptat. "

NYMEX confrunta cu obstacolele acelasi New York nucleara nu a fost înca depasite. departamentele gestiunii riscului la utilitati întrebarea daca sau nu vor participa în aceste futures. Dintre cei care le-am avut conversatii cu, ni se spune, "Suntem studiaza în continuare acest lucru".

Între tranzactionare New York nucleare ecran miercuri de uraniu fizice (spre deosebire "tranzactionare hârtie") si raport saptamânal TradeTech lui la fata locului pretul uraniu, obtinem unele îndrumari ca pe directia de pietei uraniu.

Dar acest prevede doar scurt vizibilitate termen. Pâna la pretul de uraniu pe termen lung si pretul spot înguste de raspândire, si pâna la transparenta preturilor vine cu privire la "escaladarea contractele de podea," publicul larg vor ramâne în întuneric.

O solutie reala ar proveni din tranzactionare uraniu fizic pe o scara grand, ca Joe McCourt prevede, loc de tranzactionare discretionari luând acum loc.

Copyright © 2007 de catre StockInterview, Inc Toate drepturile rezervate.

No comments:

Post a Comment