Succesul Real Necesita instructiunile de asamblare

Tuturor ne place de a atrage mai mult succes in viata noastra, iar banii care vine cu ea. Dar suntem obositi de ascultare la aceste promisiuni vechi: schimba viata ta pentru a deveni bogat. Probabil ce le-ati auzit toate si, eventual, a încercat sa le implementeze fara succes, la toate. Aceasta nu înseamna acele metode nu functioneaza. Acestea pot functiona pentru dumneavoastra daca ati avut pe cineva care ar lua timp sa va conduca prin aceste schimbari este nevoie sa faceti pentru a fi de succe
Avem nevoie acele face bani instructiuni asamblare. Ai nevoie sa aud care cui vine în care gaura, care în comun potriveste nevoilor dumneavoastra si cum trebuie sa asamblare acele parti esentiale din viata ta de a le face munca pentru tine. Si vreau sa spun pentru tine, nu pentru toata lumea, doar pentru tine. confrunta Pai adevarul. Daca sunteti prea gras, nici H & M haine va potrivi. Tu vei nevoie un croitor si ca adaptate va costa bani. Dar când te vezi in acel costum adaptate, rezultatul va fi: UAAAU ca arata grozav.

De a deveni bogat, nu poti face orice utilizare a titlurilor bestseller de genul "a lua bogat si bogati". Aceste spui ceea ce avea sa devina, daca doriti sa fie de succes. Da, iti vor spune cum ar trebui sa fie pozitiva, ca ar trebui sa zambesti mai mult, modul în care ar trebui sa salva mai multe, mai multe exercitii, bea mai mult, mai putin fum, ... orice. Si nu exista nici carte acolo ca doriti spune cum poti deveni asemãnãtor that (nu aproapelui tau nici 10 milioane de oameni ca cumparat ca "obtine carte rapid bogat")! ! ! Tu si eu avem ambele nevoie ca pas cu pas bani face instruirea asamblare care se potriveste viata noastra propria 100%.

Indiferent de câti unii oameni sa încerce sa îmbunatateasca lor live, întotdeauna exista acest factor imprevizibil de noroc sa fie considerate ca fiind bine.

Unii oameni au doar noroc prea mult rau în viata lor. Chiar desi legea "atractie" filosofia cresterea personala face posibila evita ghinion sau face posibila interpreteze ghinion ca ceva "nu asa de rau sa fie influentate de ea" unele evenimente in viata ta va pauza simplu spiritul tau pentru un while . Este cu siguranta ceva care se va întâmpla mai devreme sau târziu. Secretul nu este cum sa le ignora; secretul real este cum sa le accepte. Real crestere personale începe cu învatare ca ghinion va fi va însotire lungul vietii dvs., dar apoi din nou aveti sa învete, ca în majoritatea cazurilor nu era nimic posibil sa ao preveni. Este o parte din lege universala, predare ne ca lucrurile va merge uneori gresit si fiecare drumul spre succes aduce obstacole cu ea.

Unul consiliere trebuie urmate este sa accepte ghinion dar nu trage motivatia ta din aceasta. De exemplu, daca îmi pierd slujba, motivatia mea va fi sa iasa prin teama de a nu putea plati facturile mele. Aceasta motivatie care provin din evenimente nefericite este o pe termen scurt, motivatia, care aduce întotdeauna amaraciune cu ea. În cazul pierderii munca încerca sa gaseasca motivatie în abilitatile dumneavoastra, care te face bun în ceea ce faci. Care va vor aduce mult mai departe, mult mai rapid, si exista un dram de dulceata în acel gândit fiind bun la doing ceva.

Privind la batrâni, toate acestea par sa înteleaga nu exista utilizarea ce so vreodata sa pompa energie din frica, furie sau dezamagire. Este pe ne sa accepte ca întelepciune acum, sau asteptati pentru viata sa ne învete calea greu.

Succesul vine cu instructiuni de asamblare detaliate spatele ei, iar o parte a acestor instructiuni este de învatare care traiesc noastre este nici mai bine sau nu mai rau decât oricine altcineva. Dar putem face viata noastra una diferit decât oricine altcineva lui. Nu exista lege universala acolo care ne putea preveni doing that.

No comments:

Post a Comment