Sfaturi de comparare pentru proprietari de case noi

Pregatirea si organizarea sunt esentiale pentru a minimiza stresul mutare. Asigurându-va ca tot ceea ce merge conform planului cum alegerea o companie de stergere de încredere, obtinerea documentelor legale pregatite si au semnat la timp si sortarea transmiterea de post si schimbarile de adresa prietenii, familia si angajatorii se pot o sarcina exhaustiva si scumpa. Dar, o miscare casa poate insemna de asemenea o oportunitate pentru un nou început, si o modalitate pentru a reduce facturile si sa< va îmbunatatiti calitatea serviciilor pe piata interna de multe ai putea fi platiti pentru.

Unul dintre primele lucruri de facut atunci când casa în miscare este de a avea o "miscare clara data out". Desi pot fi mai usor atunci când se iau angajamente munca în considerare pentru a trece la sfârsit de saptamâna, companiile îndepartarea percepe tarife în conformitate cu vârf si a cererii scazute. O mutare zi ar putea lucra bine o mult mai ieftin, desi factor în orice pierdere de remuneratie daca aveti nevoie sa ia timp liber de lucru. Ia ca citeaza mai multe poti. Unele companii locale ofera o calitate mai buna pentru bani si poate fi mai usor pentru masurarea reputatiei lor cu privire la sfatul localnicilor.

Compara preturile la orice bunuri alb nou sau a altor elemente veti avea nevoie pentru casa ta noi, precum si obligarea acestora, astfel încât acestea sa ajunga la o momentul în care vi se potriveste. a comanda marfuri, dupa ce s-au mutat putea implica hassle de a avea de a trai fara unele aparate utile. Prin planificare înainte puteti evita tensiunea de aranjare de livrare atunci când sunteti, probabil, mergi la a fi ocupat, cu o multime de alte lucruri pentru a face.

companiile de utilitati, cum ar fi companiile de telefon si gaze vor trebui sa stie cu privire la intentiile cu cel putin doua saptamâni înainte de mutare, pentru a putea sa stii cu privire la orice probleme cu conexiuni de comutatie si orice alte informatii importante pe proprietatea dumneavoastra. Asigurati-va ca sunt constienti de orice taxe pentru noi conexiuni. Dupa cum va luati timp sa vorbeasca cu companiile de utilitati pentru ceea ce este în vigoare o noua conexiune sau serviciu, acesta poate fi un bun idea de a folosi acest moment pentru a solicita fie o afacere buna pe servicii. Alternativ, va puteti compara preturile la produsele si serviciile, cum ar fi în banda larga si a vedea daca puteti obtine o oferta mai buna de la o alta companie.

Este important pentru a va asigura asigurari de acasa existente acopera elementele pe care se vor muta în cazul în care sunt pierdute, furate sau deteriorate în tranzit. Compania eliminarea ar trebui sa aiba asigurare propriu pentru acest lucru, dar scumpe sau elemente valoroase este în valoare de asigurarea ca acestea sunt acoperite. Luati în considerare acest lucru ca pe o oportunitate de a obtine o mai buna pachet de asigurare acasa. Ambele cladiri si preturile continutului de asigurare poate varia in functie de tip, locatie, si securitatea casei tale noi. Deci, amintiti-va sa asigurati-va ca este acoperit adecvat la cel mai bun pret posibil.

Nu uita de a anula sau sa actualizeze abonamentele, cum ar fi laptele si livrarile de ziar. Postarea dvs. poate fi usor transmise de catre Royal Mail pentru o taxa de mici, si puteti alege perioada de timp în care vor asigura scrisori si documente trimise la adresa vechi sunt automat redirectionat catre noi acasa. Mutarea locuintei poate fi de asemenea o cale pentru altii sa beneficieze de economisire a banilor, ca orice clutter te va scoate clar poate fi donat la un magazin de caritate unde putea fi evaluate de catre altii în nevoie.

No comments:

Post a Comment