Sunt bani sursa raului?

Este de bani intr-adevar sursa de tot raul pe planeta Pamant. Ei bine, aceasta este o chestiune destul de dificil.

Sa luam doua puncte de vedere si sa pro si contra la fiecare.

Exista sapte miliarde de oameni pe planeta noastra. economiei globale moderna este imposibil fara bani. Bani este utilizata ca mijloace speciale care conecteaza oamenii în relatiile economice. sistemului financiar contemporana este foarte complicata si a dezvoltarii sale a ajutat omenirea sa avanseze în continuare <în dezvoltarea sa. Viata este imposibil zilele noastre fara bani. Din acest punct de vedere am putea spune cu siguranta ca banii este bun.

Ce zici de cealalta parte a monedei?

În mod ironic, de bani este considerat rau din cauza acelasi motiv, asa cum am mentionat anterior. Sale largi-raspândit a influentat relatiile oamenilor. Totul pe Pamânt este de filare jurul banilor. Bani inseamna puterea. Mai multi bani aveti mai mult va puteti permite. Chiar si în antice Roma persoana bogat care avut o multime de bani putea însusi permite sa posede zeci de sclavi. cerere mare pentru acest lucru înseamna treia a relatiilor economice fac unii oameni merg nebun despre asta. Multi dintre noi uita despre alte lucruri mult mai important.

relatii sincere umane, atitudinea reala, prietenia, dragostea adevarata nu poate fi cumparat cu ajutor de bani. In continue de avere si statutul de mare în societatea moderna multi dintre noi neglijarea valorilor naturale, care sunt prezente în fiecare dintre noi din momentul nasterii.

Rasele sobolan poate ne duca în o situatie când avem nevoie disperare un ajutor de specialisti financiare.

No comments:

Post a Comment