Mentinerea nivelului Conturi în Recesiunea

Întreprinderile în Regatul Unit continua sa fie afectata de încetinirea cresterii economice si a mai merge pe unele sunt mai greu constatare ca aceasta sa fie capabila sa faca fata. Cartile sunt controlate ca contabililor cautati modalitati de a salva si scrimp sa stati lupta o alta zi.

Unde unii se zbat, altele au esuat. Aceste companii au prabusit actioneaza atât ca un avertisment pentru firme similare, dar ele reprezinta, de asemenea, o mare oportunitate. Companiile abordare "la risc a red
Cu toate acestea, cu soarta multor banci la fel de incerte, vine cu finantare nou dificil pentru multe companii. Principala cale în acest moment pare a fi de a schimba conditiile de împrumuturi au, dar unele banci se tem de a da clementa prea mult în vremuri de genul asta.

Acest lucru lasa companiile care doresc pe ei însisi pentru a gasi modalitati de a reduce costurile pentru a elibera fondurile pentru celelalte structuri. În timp ce pentru unii, aceasta este un exercitiu dureros, altii îl vad ca pe un exercitiu util ca in termen lung, le va aduce beneficii.

disciplina financiara este o multime stricte decât în ultimii ani cu cheltuielile si perks societate fiind împodobite spate. Travel este redusa la minimum, adesea sub pretextul de eco usurinta în când, în realitate, acesta este un termen care este aplicat numai atunci când este vorba alaturi de o masura de reducere a costurilor. Companiile se apropie de clienti si furnizori, cu un ochi de moda vechi si nu a fost o întoarcere la controale de credit si acordurile armat furnizor.

Dintr-o data rolul departamentului financiar a trecut de la strada usor de una dintre cele mai concentrat asupra in cadrul companiei. With contoare de fasole, calculatoare, foi de calcul si financiare de gestionare a software-ului Ahoy, finantatori sunt de a citi conturile înainte de a le analiza si vine cu idei despre cum si unde compania poate face economii.

The Buzzword în afaceri în acest moment este de supravietuire "si ca, necesita o atentie dezvoltare rapida a ceea ce se intampla in si din conturile companiei. În timp ce societati în recesiunile precedente au aratat ca au o atitudine gutsy poate conduce la succes imens, multe companii mai uitat sa spuna o poveste diferita care sa actioneaza ca un semn de avertizare pentru oricine care nu este prea sigur ce sa faca în actualul climat.

No comments:

Post a Comment