Întrebat vreodata cum Carduri de credit sunt încheiate? - De carduri de credit de productie: materiale si procese

Cardul de credit este confectionata din straturi multe plastic, stratificate împreuna. Centrul este frecvent alcatuita dintr-o rasina de plastic cunoscut ca acetat de policlorura de vinil (PVCA),. Aceasta rasina este apoi amestecat cu alte materiale, cum ar fi vopsele si plastifianti pentru ai se da aspectul corespunzatoare si simt.

O varietate de cerneluri sau coloranti, în diferite culori, sunt, de asemenea, utilizata pentru imprimarea cardurilor credit. Aceste cerneluri si colorantilor sun
Fabricarea de card de credit are loc în urmatoarele etape:

1. compozitiei plastice si formare: plastica pentru foaia de baza care se face meu de topire PVCA, cu alte materiale. Acest amestec topit se pune in echipamentului de turnare este cazul, si este aplatizat la grosimea dreptul de trecere printr role. Aceasta fisa este apoi voie sa raceasca.

2. Imprimarea: Fiecare foaie carte este apoi imprimate cu textul precum grafice. screening matase si tiparirea magnetice cerneala sunt procesele utilizate. Fâsia magnetice poate fi de asemenea create folosind ambutisare la cald. capete magnetice sunt utilizate pentru codul si decode particulele fier în Fâsia, astfel încât informatii relevante pot fi stocate în ele. Cu toate acestea, particulele magnetic poate fi util numai daca sunt pe suprafata a cardului, prin urmare, acest pas se face dupa laminare.

3. Laminare: esenta, laminare protejeaza cartela, si îmbunatateste puterea sa. Laminarea se face pe ambele parti ale cardului.

4. Transarea si Stantare: laminare, dupa fiecare foaie se taie intr-o serie de carti. Fiecare foaie da un randament de circa 63 carti. Prelata este prima taiate în sapte sectiuni longitudinal, apoi fiecare dintre sapte sectiuni este taiate în noua carduri. Fiecare carte este acum un card de credit separat, si va fi în relief si cu numere de cont, precum si alte informatii. Cardurile sunt acum gata pentru expediere la detinatorilor de carduri! Fiecare card trebuie sa fie de calitate premium. Clientii nu se poate administra carduri care va rupe sau poate fi deteriorat dupa o anumita perioada de timp. Aspectele cheie calitate sunt legate cu compounding plastic si culoare congruenta cerneluri. American Standardele Nationale Institutul are un standard pentru materiale plastice prime (ANSI specificatia x4.16-1973). Ingrediente trebuie sa fie corect cântarit, se amesteca si amestecate sub temperaturi corespunzatoare si a altor conditii de fabricatie. În mod similar, procesul de formare trebuie sa fie controlate sa evite defecte si defecte, care pot provoca carduri la spre crack sau ruptura. Verificarea calitatea finala este de a asigurati-va ca numerele dreapta sunt stampilate pe carduri prin intermediul procesului de stantare.

Numeroasele tehnologii evolueaza în acest domeniu va ajuta crea carduri credit cu mai buna calitate si le face mai rentabila în termeni de fabricatie. Noile generatii de carduri de credit ar putea sa chips-uri informatice integrate, care contine o varietate de informatii valoroase, facand mai folositoare carte, precum si securizat.

No comments:

Post a Comment