Cardul de credit Taxe tarzie - cum sa le evitati

Carduri de credit au devenit o mijloacele obisnuite de platitor facturilor. Este foarte convenabil, deoarece aveti nevoie de nu a face orice plata în numerar din buzunar. Desi cardurile de credit sunt usor de utilizat, au venit cu o taxa care este perceput de catre compania de carduri de credit. Este recomandabil sa plateasca taxe de carti de credit la timp, deoarece fiind întârziere va costa o gramada de bani.

Numeroase companii carduri de credit percepe o penalizare pentru întârzierea taxe,< deci este recomandabil sa se verse în timp, pentru a se evita pedeapsa. Taxa medie de întârziere pentru cardul de credit utilizate pentru a fi 12 de dolari în 1994, prin 2004, acesta a crescut la 32.65 de dolari. Ea a plecat acum pâna la un enorm 39-40 dolari. Prin urmare, acesta nu este prudenta sa întârzie plata.

Aveti posibilitatea sa stai departe de târziu taxele prin diverse metode.

1. Cea mai buna modalitate de a evita taxele întârziere este sa fie pe deplin constienti de toate conditiile si restrictiile legate de compania cartii de credit. Puteti obtine informatiile din orientarile pe spatele proiectului de lege card de credit pe care compania ta te trimite. Incercati sa faca uz de instructiunile indicate de plata pentru a se asigura ca banii le ajunge la timp, fara nici o problema.

2. Având un record de buna poate ajuta întotdeauna. Ca utilizator responsabila carte de credit, trebuie sa încercati sa mentina o evidenta buna a platilor dvs., deoarece multe companii care emite carduri de credit face consideratii cu privire la taxele de întârziere, daca aveti un record de plata bun. Ei fac acest lucru ca pe o favoare speciala pentru clientii responsabila a acestora.

3. Daca uitati sa plateasca taxe cartea de credit, iar data scadentei este deja la tine, puteti evita taxele întârziere, prin plata prin telefon, în loc de a folosi e-mail. Sa permita acest lucru, exista o taxa gratuit numarul de pe spatele fiecarui card de credit. În scopul de a face plata aveti nevoie de un numar de control si o banca de rutare numar. Puteti gasi aceste numere în partea de jos a verifica fiecare. O data faceti plata ar trebui sa rupt aceasta verificare, deoarece nu puteti folosi din nou. Anumite companii de carduri de credit sa pastreze aceasta facilitate circulatie a costurilor pentru clientii lor, in timp ce altii taxa de aproximativ 5 pâna la 20 de dolari. Fac din el un punct pentru a solicita compania cartii de credit despre aceasta institutie.

4. În cazul în care compania dumneavoastra nu va ofera facilitatea de a va plati facturile de telefon, apoi îl poti folosi întotdeauna curieratului expres pentru plati. Desi folosind metoda exprima putea costa tu bani in plus, acesta va fi mai mica decât taxa de târziu pentru ca emitentul le pot impune tine. În afara de aceasta va va ajuta sa a trimite bani pentru companie cât mai curând posibil.

5. Încercati online de plata. Multe companii accepta plata prin intermediul internetului. Aceasta metoda se poate dovedi a fi foarte util daca esti deplasare.

6. Daca nu aveti numerar necesare pentru a plati facturile dumneavoastra si data scadentei, se apropie, atunci puteti vorbi cu compania cartii de credit de data si a stabilit propriul datorate pentru plata. Setati data din cauza la un moment în care salariul tau ajunge. Prin urmare, permitându-va sa plati facturile fara taxe de întârziere.

Prin urmare, în scopul de a pastra al tau carte de utilizarea de credit fara complicatii, amintiti-va sa faca plati la timp si în modul dreptul mentionat de catre emitentul cartii de credit. Încercati si de sedere în afara ciclului de întârziere pentru a evita costuri suplimentare sub forma de taxe tarziu.

No comments:

Post a Comment